Florin Salam îi sfidează pe toți. Ce achiziție a făcut în plină pandemie. A cheltuit o sumă colosală

florin salam

Manelistul Florin Salam este din nou în centurl atenției după ultima achiziție făcută. În plină pandemie de coronavirus, artistul a scos din buzunar o sumă colosală, pentru simpla sa pasiune: mașinile.

Florin Salam a achiziționat o mașină de aproximativ 100.000 de euro. Este vorba despre Cadillac Escalade 2020, un automobil gigantic. Manelistul nu a putut să țină doar pentru el acest lucru, așa că a făcut totul public pe contul său de TikTok.

Pe lângă noua achizție, Florin Salam a lăsat să se vadă și restul colecției sale auto și anume: un Rolls Royce Phantom pe care a cheltuit nu mai puțin de 200.000 euro și un Audi R8 Spyder achiziționat în urmă cu 9 ani pentru suma de 170.000 euro.

Cu alte cuvinte, la momentul actual ”parcul auto” a lui Florin Salam depășește o jumătate de milion de euro, așa că manelistul nu are niciun motiv să se plângă de criza pandemică.

Cum arată mașina lui Florin Salam 

Cadillac Escalade 2020 are 426 CP și o capacaitate cilindrică de 6.200 centimetri cubi, care consumă aproape 17 litri la suta de kilometri în oraș, deci nu este o mașină pentru orice buzunar.

Noua achiziție urmează să fie folosită ca mașină de familie, fiind ideală pentru a transporta copiii la grădiniță. La finalul postării de pe TikTok, Florin Salam nu s-a putut abține și a mai adăugat și o glumă.

”Nu mă mai filmați doar prin metrou, filmați-mă când trebuie”, a spus manelistul.

Citește și:

Revista Presei