Toggle Menu
  1. Home/
  2. Externe/

Foarte puțin știu! Boala cumplită și incurabilă de care suferă Lady Gaga

  1. Home/
  2. Externe/

Lady Gaga este una dintre cele mai în vogă cântărețe ale momentului. Și-a început cariera ca și compozitoare, lucrând pentru nume mari ca Fergie, Britney Spears, Pussycat Dolls sau Black Eyed Peas mai mulți ani. Abia în anul 2008 și-a lansat propriul album, The Fame, cu care a dat lovitura. În anii care au urmat a câștigat șase premii Grammy, 55 de premii MTV (cele mai multe din istorie) și un Golden Globe pentru „Cea mai bună actriță într-o producție limitată”, pentru rolul ei din serialul  American Horror Story: Hotel.

Deși cariera ei artistică este într-o continuă ascensiune, uneori trebuie să ia pauze neplanificate și asta din cauza unei boli grave de care suferă. Este vorba despre fibromialgia, o boală atipică și incurabilă. Simptomele sunt destul de greu de suportat și se manifestă prin dureri severe în tot corpul, rigiditate în mușchi, oboseală sau tulburări de somn, dar și anxietate și depresie. În trecut, această boală era considerată un reumatism psihogenic care avea la bază probleme psihice netratate.

Din cauza acestei probleme, Lady Gaga a fost nevoită să-și anuleze de mai multe ori concerte sau evenimente. ”Sunt pur și simplu terminată, nici nu știu cum să pun în cuvinte. Echipa mea medicală a decis că trebuie să stau acasă, ca să îmi revin. Iubesc acest show mai mult decât orice, vă iubesc și pe voi, dar ce mi se întâmplă este peste puterile mele. (…) Promit să vin în orașele voastre, dar pentru moment va trebui să îmi pun sănătatea pe primul plan”, a scris cântăreața pe Twitter pentru a anunța că nu mai poate ajunge la ultimele 10 showuri din turneul său european.

Poate te interesează și…

Îngrozitor! Dieta secretă cu care o renumită vedetă a slăbit 30 de kg! Nu încercați așa ceva!

Economiștii FMI șochează: “Vârsta de pensionare sa fie prelungită din cauza riscului de a trăi mai mult decât era de așteptat”

O escortă de lux, care s-a culcat cu 10.000 de bărbați, dezvăluie: ce vor de fapt bărbații și cum preferă să fie o femeie

Simona Vecerdea/ Sursa foto: facebook