Toggle Menu
  1. Home/
  2. News/

Foarte trist! De ce boală suferea Andrei Gheorghe și de ce a refuzat să se opereze

  1. Home/
  2. News/

O veste extrem de tristă zguduia întreaga Românie la începutul acestei săptămâni. Cunoscutul jurnalist Andrei Gheorghe a fost găsit mort în baia locuinței sale de îngrijitorul casei. Avea doar 56 de ani și nimeni nu și-ar fi imaginat vreodată că acesta va sfârși în acest mod. Puțini știu, însă acesta avea probleme cardiace grave și medicii  chiar i-au recomandat intervenţia chirurgicală.

ReclamaFamilia lui Andrei Gheorghe a decis să respecte dorinţa acestuia şi să îl incinereze sâmbătă dimineața, la ora 12.00, la Crematoriul Uman ”Vitan Bârzești” din București. Jurnalistul suferea de niște afecțiuni despre care nu știau mulți. Acesta era cardiac, primea tratament medicamentos pentru afecțiunile sale, iar medicii luau în calcul inclusiv o intervenție chirurgicală.

Andrei Gheorghe nu a dezvăluit niciodată că suferea de inimă. Pe trupul neînsuflețit al lui Andrei Gheorghe nu au fost găsite urme de violență, au informat surse din cadrul anchetei, conform cancan.ro. Medicii îi recomandaseră acstuia un regim strict de viață. Prietenii jurnalistului susțin că, din pricina problemelor cu inima pe care le avea, realizatorul radio-TV renunțase la țigări și alcool. Din păcate, aceste decizii au fost luate prea târziu.

Vezi și Arafat declanșează panică națională! Tinerii și copiii vizați! ”Sunt noile aparate ale morții”

ReclamaOana Pellea, mesaj dur

Oana Pellea a scris pe Facebook un text dur la adresa celor care îl laudă postmortem pe omul de radio şi TV Andrei Gheorghe.„Toţi cei care vorbesc acum despre Andrei laudativ… câţi i-aţi oferit de muncă … câţi i-aţi oferit un job care să fie la înălţimea inteligenţei şi culturii lui, câţi aţi avut puterea să treceţi de cinismul lui superinteligent, de mistoul trist şi de privirea lasăr, să acceptaţi adevărul frust ce-l aruncă în faţă oricui? Omul ăsta, ca şi mulţi alţii, merită mult mai multă atenţie, căldură, merită să fie investit cu mult mai multă încredere şi chiar iubire“, a scris Oana Pellea.

Mai mult, actriţa spune că cei care îl pomenesc acum laudativ profită, de fapt, de trecerea jurnalistului în nefiinţă pentru „a se pune în valoare tot pe ei“.„E chiar scârbos că cei ce l-au înjurat, luftat, blocat îl laudă şi pomenesc acum profitând de plecarea lui ca să se pună în valoare tot pe ei… mi-e ruşine de ruşinea lor. Andrei… go your way!“, a mai spus Oana Pellea.

Loading...

Cristina Mihai/ Sursa foto: facebook