Ford își distruge concurența! Noul model electric are vânzări record: Cum arată și cât costă Mustangul

Cei de la Ford au dat lovitura anului 2020 cu cel mai nou model scos pe piață. Și-au distrus deja concurența. Mustangul electric are deja vânzări record. S-a aflat cum arată și cât costă, dar și când îl vom vedea prima dată pe șosele.

Ford Mustang, vânzări record

Noul Ford Mustang are deja parte de vânzări record. La doar două luni de când a prezentat Ford Mustang Mach-E, compania a fost luată cu asalt. Americanii au deja peste 30.000 de rezervări. Clienții au plătit un avans de 500 de dolari pentru a se asigura că vor primi crossover-ul electric.

Vorbim despre nu mai puțin de 32.000 de clienți care și-au manifestat intenția de a achiziționa un Ford Mustang Mach-E. Totul s-a întâmplat după ce modelul a fost prezentat oficial la Salonul Auto de la Los Angeles, pe 17 noiembrie anul trecut.

Cei de la Ford au clienți interesați nu doar din Statele Unite, ci din întreaga lume. Ford a anunțat că intenționează să construiască 50.000 de unități în primul an de producție. Cei care au plătit avansul de 500 de dolari se pot răzgândi oricând, fără să piardă banii.

Ford Mustang Mach-E în cinci versiuni

Noul Ford Mustang are parte de cinci versiuni. Cea entry-level va avea un preț de pornire de 43.895 de dolari în Statele Unite. Vârful de gamă Mach-E GT va putea fi comandat începând cu 60.500 de euro. Acesta va accelera de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 5 secunde și va avea o autonomie de până la 600 de kilometri.

Ford nu a comunicat încă prețurile modelului în România. Primii clienți își vor primi mașina cu emisii zero în cea de-a doua parte a anului.

Loading...

Revista Presei