Fosta soție a lui Ilie Năstase, decizie radicală! Ce a făcut după ce a slăbit 32 de kilograme: Nimeni nu se aștepta

11 nov. 2019
Fosta soție a lui Ilie Năstase, decizie radicală! Ce a făcut după ce a slăbit 32 de kilograme: Nimeni nu se aștepta

Fosta soție a lui Ilie Năstase a luat o decizie radicală! Amalia Năstase a făcut o schimbare importantă după ce a slăbit 32 de kilograme. Nimeni nu se aștepta la o asemenea răsturnare de situație.

Amalia Năstase nu mai vrea să aibă probleme de sănătate, și implicit cu greutatea. Pentru a reușit acest lucru, fosta soție a lui Ilie Năstase a luat o decizie de ultim moment.

Amalia Năstase, decizie radicală

Amalia Năstase a dus o luptă extrem de grea cu kilogramele în plus. „Sper ca acestea să nu se mai pun înapoi, pentru că știu prin ce am trecut ca să le pierd”, a afirmat, la Antena Stars, fosta nevastă a lui „Nasty”.

Astfel, vedeta a hotărât că a venit momentul să nu mai mănânce alimente care i-ar putea dăuna. Mai nou, Amalia Năstase se hrăneşte sănătos. Aceasta a fost surprinsă în timp ce se îndrepta către un magazin specializat în comercializarea produselor bio, conform spynews.ro.
În cele din urmă, Amalia Năstase a părăsit magazinul respectiv cu mai multe pungi pline cu diverse produse bio. Mulţumită că a găsit tot ceea ce o interesa, aceasta s-a urcat la volanul autoturismului său şi s-a îndreptat spre zona în care locuieşte.

Amalia Năstase, tragedie în familie

Vara aceasta, Amalia Năstase a trecut printr-un moment extrem de dificil. Tatăl celebrei femei a încetat din viaţă. „Ne-am despărțit în această lume dar știu că el va fi mereu undeva deasupra, veghind asupra noastră. Te iubesc, tati”, a scris pe o reţea de socializare, Amalia Năstase.