Fostul iubit al Andreei Balan, în stare gravă la spital. A suferit o triplă intervenție

de: Ana Toma
22 apr. 2021
Fostul iubit al Andreei Balan, în stare gravă la spital. A suferit o triplă intervenție
Keo și Andreea Bălan

Momente critice pentru fostul iubit al Andreei Bălan. Keo a ajuns în stare gravă la spital, suferind o triplă intervenție. Artistul a petrecut zile în șir pe patul de spital, iar medicii și-au dat toată silința pentru a-l face bine.

Keo a ajuns de urgență la spital. După mai multe investigații, medicii au aflat că artistul suferă de hernie, motiv pentru care s-a decis operarea de urgență a acestuia. Totuși, odată cu intervenția, medicii au descoperit ceva și mai grav.

Keo, de urgență la spital

Cu alte cuvinte, în timpul operației, medicii au descoperit că pe lângă hernie, Keo mai avea două hernii inghinale și una femurală, lucru care a făcut ca o simplă intervenție să se transforme în una triplă.

După operație, fostul iubit al Andreei Bălan a vorbit deschis despre momentele prin care a trecut. Keo a mărturisit că ce s-a întâmplat a fost o cumpănă pentru el, chiar înainte de Paști, însă a avut parte de cei mai buni medici.

”Într-adevăr am suferit o triplă intervenție chirurgicală, în urgență, la Spitalul Ponderas. Deși pentru mine a fost o cumpănă foarte mare, am avut șansa să îl cunosc pe domnul profesor Cătălin Copăescu care este un chirurg extraordinar, dar și un om extraordinar”, a mărturisit Keo, potrivit Ciao.ro.

”Am rămas surprins”

Mai mult de atât, deși suntem în pandemie, Keo a avut șansa de a fi internat la o secție nouă a spitalului și a fost surprins de o calitate extrem de bună a serviciilor spitalicești din România.

După operație, Keo va avea nvoie de mai multe zile de recuperare, deci va mai dura ceva până ce artistul va fi în formă din nou.

”Fiind vorba despre o intervenție mai complexă… era nevoie de mai multe zile de recuperare sub supraveghere medicală, astfel că am fost internat o săptămână.

În plus, am avut șansa de a fi internat pe noua secție a spitalului… Chiar am rămas plăcut suprins să regăsesc și în România o calitate la cel mai înalt nivel internațional”, a mai mărturisit artistul.

A ținut totul pentru el

Keo a preferat să țină această experiență pentru el, având în vedere gravitatea situației. Artistul a povestit că s-a întors acasă, la familia sa și speră că își va reveni cât mai repede pentru a-și relua toate activitățile muzicale.

”Sunt acasă, mă simt mai bine, având în vedere amploarea intervenției chirurgicale. Nu am vrut să alertez pe nimeni, mă recuperez și sper cât de curând să-mi reiau activitățile muzicale, să revin în studio. Cea mai mare bucurie a fost că m-am întors acasă la fetele mele (Misty și fetița lor, Arya – n.r.)”, a mai spus artistul.