Fostul ministru, Ion Ștefan, poreclit Grindă, în stare gravă! A fost transportat de urgență la spitalul Florească

31 mart. 2021
Fostul ministru, Ion Ștefan, poreclit Grindă, în stare gravă! A fost transportat de urgență la spitalul Florească

Fostul ministru al Dezvoltării, Ion Ștefan se află în stare gravă și a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca. În prezent deputat, acesta a fost rănit după ce o bucată dintr-o macara s-a desprins și a căzut peste el. Acesta are piciorul rupt și are mai multe răni la cap.

Ion Ștefan a fost ales deputat la ultimele alegeri parlamentare și este considerat a fi unul dintre cei mai apropiați oameni ai lui Ludovic Orban. Acesta se afla pe o hală industrială, la momentul accidentului și inițial a fost trasnferat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani.

Starea lui s-a agravat, chiar dacă este stabilă și s-a decis transferul lui spre Spitalul Florească Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma a fost singurul care a oferit o declarație pe acest subiect.

„Din păcate, colegul nostru, Ion Ştefan, a suferit un accident. În acest moment se află la spital, unde i se fac investigaţii amănunţite. Suntem alături de acesta şi de familia sa şi îi urăm multă sănătate şi însănătoşire grabnică”, a declarat, pentru Agerpres, Cătălin Toma.