FOTO/ Adidașii de la Lidl România, care au cucerit planeta. Costă doar 50 de lei, dar finlandezii au acceptat să-i cumpere și pentru 6.000 de euro de la posesori

17 nov. 2020
FOTO/ Adidașii de la Lidl România, care au cucerit planeta. Costă doar 50 de lei, dar finlandezii au acceptat să-i cumpere și pentru 6.000 de euro de la posesori

Pe lângă alimente, băuturi și produse de larg consum relativ ieftine, Lidl vinde și îmbrăcăminte și încălțăminte de calitate destul de bună, iar prețurile sunt accesibile oricui. Uneori scoate ediții limitate, cu design foarte interesant, care ajung la mare căutare.

Așa s-a întâmplat și cazul unor pantofi sport, adidași cum îi numim noi în România. S-au vândut și în țara noastră pentru 50 de lei destul de bine, dar finlandezii au fost cu adevărați cuceriți de acest model. Practic în doar câteva minute s-au epuizat toate stocurile, iar apoi clineții care nu au reușit să-i cumpere de la Lidl, i-au achiziționat de pe diverse site-uri de cumpărături.

Prețurile au fost imense, ajungând până la 6.000 de euro perechea, după cum arată o analiză detaliată a celor doi vloggeri de la haihuin2.

Cum au ajuns adidașii Lidl de 50 de lei să coste peste 6000 de euro

Lidl a scos o linie de încălțăminte cu un succes la care cred că nimeni nu se aștepa: șlapi, șosete și tricouri care poartă propriul logo. Ei bine sneakersii Lidl, celebrii adisași despre care am menționat mai sus au costat în majoritatea țărilor 13 euro, iar pe e-bay au ajuns la mii de euro. Cel mai mult a plătit cineva 6700 euro pentru ei.

Șosetele costau 2,99 euro, tricourile 4,99 euri și șlapii 4,99 euro. Compania a anunțat că este ediție limitată, așa că produsele s-au vândut ca pâinea caldă în luna septembrie, când au fost lansațo.

Rafturile magazinelor s-au golit instant peste tot. Adidașii au ajuns și în România la scurt timp după lansarea în alte țări europene. S-au vândut rapid, dar nu a fost aceeași isterie ca în Finalnda de exemplu. Pe site-ul OLX.ro, la noi o pereche costă între 149 și 1200 de lei.

Totuși până la 6000 de euro mai este ceva drum, dar trebuie menționat că acest model a fost atât de căutat și dorit de cumpărători încât prețurile au explodat efectiv pe site-urile de anunțuri de la o zi la alta.