FOTO/Anda Adam și-a cumpărat un bolid unic în România. Este mega colorat și atrage toate privirile. Prețul a fost uriaș

10 nov. 2020
FOTO/Anda Adam și-a cumpărat un bolid unic în România. Este mega colorat și atrage toate privirile. Prețul a fost uriaș

Anda Adam are o prezență impresionantă în ultima perioadă și este un personaj care mereu cere atenție. Nu pierde nici o șansă ca să iasă în evidență și să-și arate viața de lux pe care o trăiește. Are și mulți fanii care o susține, deoarece este o personalitate interesant de urmărit, mai ales că are o activitate de invidiat  pe diferite rețele de socializare.

Vedeta se poate mândri cu o mașină extraordinar de frumoasă și specială. Anda Adam a achiziționat un BMW i8, care este o mașină foarte scumpă și în plus a mai făcut câteva intervenții ca să o facă unică în România. A scos din buzunar o sumă frumoasă, mai exact a plătit pe ea aproximativ 150.000 de euro. Nu este o sumă mică și nu toată lumea își poate permite așa cumpărătură.

Bolidul de lux cumpărat de Anda Adam 

Și-a cumpărat această mașină în calitate de cadou, pentru că a împlinit 40 de ani. Din acest motiv, s-a alintat cu o surpriză frumoasă din partea ei și vrea să se simtă confortabil zi de zis. Cu toate că și așa BMW i8 este o mașină pe care o observi ușor pe stradă, artista a vrut să fie și mai atrăgătoare, pentru că a modificat culoarea într-un studio din București.

Cum puteți vedea a optat pentru un autocolant cu background negru mat, iar grafică pe care a ales-o este una cu desene abstracte. De asemenea, pe capotă se vede un măr desenat și Anda explică asta ca fiind mărul lui Adam. În așa fel, este o mașină atrăgătoare cu desene care o fac unică în țară, iar la volanul acestei mașini artista se simte sigur și încrezut.

Cântăreața hit-ului “Americana” a fost văzută la volanul diferitor mașini de lux, cum ar fi Porsche Panamera. Și această mașină a vopsit-o într-un autocolant verde neon. Acesta nu era unica idee, întrucât Anda Adam de la început s-a gândit la un roz sau un animal print. Astfel, este clar că femeia vrea să fie cât mai atrăgătoare pentru armata de fanii pe care o are pe pagina sa de Instagram. În câțiva ani, vedeta a ajuns la un milion de abonați.