FOTO/ Carmen Iohannis, într-o ținută extrem de sexy la slujba de duminică. A întors toate privirile

03 ian. 2021
FOTO/ Carmen Iohannis, într-o ținută extrem de sexy la slujba de duminică. A întors toate privirile

La 60 de ani, Carmen Iohannis continuă să arate superb. Cu un corp de adolescentă, soția peședintelui își permită să poarte orice ținută întrucât mai toate îi vin foarte bine. Deși a fost criticată pentru că alege să poarte rochii deasupra genunchilor, prima doamnă continuă să afișeze un look foarte tineresc.

Ca în fiecare an, președintele Klaus Iohannis a mers la slujba de duminică, la Sibiu, împreună cu soția lui. După două luni de restricții aspre, orașul în care șeful statului a fost mulți ani primar, a ieșit din carantină, iar oamenii se bucură din nou de libertatea, chiar dacă sunt în continuare foarte precauți.

Cum a apărut Carmen Iohannis, îmbrăcată pentru slujba de duminică

Pentru că afară pare mai degrabă primăvară decât iarnă, Carmen Iohannis a ales să renunțe la ghete sau cizme și a ales să meargă la slujbă în pantofi. Aceasta a apărut într-o geacă de fâș, nu foarte lungă, astfel încât să i se vadă foarte bine picioarele. Prima doamnă a ales să poarte un dres transparent, astfel că aceasta a ieșit foarte mult în evidență.

Carmen și Klaus Iohannis, spre sjujba de duminică/ Captură foto

Klaus Iohannis a optat pentru costum negru și o haină neagră pe deasupra, lăsând să se vadă cămașa albă. Cuplul prezidențiale a apărut de mână, alături de cei de la SPP și desigur toată lumea purta mască.

„Românilor li s-au promis restructurarea statului, reforme importante în sănătate, educație, în marile sisteme publice, reducerea birocrației, dar și îndeplinirea unor obiective pe termen mai scurt: combaterea eficientă a pandemiei, campania de vaccinare, relansarea economiei românești, creșterea economică folosind înțelept fondurile europene, respectul pentru contribuabili. Și toate acestea trebuie și vor fi livrate. Noul Parlament, noul Guvern, împreună cu mine, împreună cu toate autoritățile statului, vom face reformele promise în beneficiul cetățeanului. Îi felicit pe membrii noului Executiv și le urez succes, energie și ambiție pentru realizarea programului de guvernare. La treabă!„, transmitea Klaus Iohannis pe 23 decembrie, după stabilirea noului guvern condus de Florin Cîțu.