FOTO/ Complet neașteptat! Cum arată astăzi fiul Andreei Esca și cu ce se ocupă acesta. Puțini știu adevărul despre el

andreea esca alexia eram

Andreea Esca se poate declara o femeie împlinită, cu care viața a foarte darnică. Are o carieră demnă de invidiat, este cea mai populară vedetă de televiziune de la noi și o familie superbă. Pe Alexia Eram, fiica ei o știe toată lumea. Aceasta deja s-a lansat în lumea showbiz-ului și apare des pe la evenimentele mondene cu iubitul ei, Mario Fresh.

Despre Aris Melkior, fiul cel mic al Andreei Esca, însă se știu foarte puține. El apare foarte rar în prim plan și preferă să rămână momentan într-un con de umbră. Deși probabil nu va mai trece chiar foarte mult timp până când, inevitabil și el va deveni la fel de popular ca mama și sora lui.

Aris are 17 ani și este pasionat de economie. Îi place să iasă cu prietenii și să-și petreacă această perioadă a vieții ca orice adolescent normal. Se înțelege foarte bine cu Alexia, mai ales că ea îi ia mereu apărarea. Și-ar dori să controleze timpul, dacă ar putea, iar dacă ar fi să scrie o carte ar alege ca subiect mintea lui.

Ce îi place lui Aris cel mai mult la o fată?

Vreau să spun că pentru mine, părinții mei sunt ca orice alti părinți, nu contează că sunt mai cunoscuți decât alții, și nu îmi place când mi se tot spune asta cu „părinții tăi cunoscuți. Ce am învățat de la ei? Să fiu politicos și să fac ce îmi place„, a spus Aris Melkior într-un interviu pentru paginadepsihologie.ro.

Spre deosebire de Alexia Eram, lui nu-i place să vorbească despre fete și relații și să se expună public. Preferă să spună că nu este îndrăgostit, dar recunoaște că la o fată apreciază mult aspectul fizic, dar care pălește în fața inteligenței

În primul rand aspectul fizic, dar dacă nu este și inteligentă, poți să nu mai vezi că e drăguță fizic„, a conchis Aris.

Citește și:

Revista Presei