FOTO/ Cum arată acum Andreea Mantea în costum de baie. Aceasta a fost acuzată că are burtică

de:
25 iul. 2021
FOTO/ Cum arată acum Andreea Mantea în costum de baie. Aceasta a fost acuzată că are burtică
Andreea Mantea

Andreea Mantea a cam fost criticată în ultima vreme de internauți. Mulți erau curioși dacă vedeta este însărcinată, căci burtica a trezit suspiciuni, însă adevărul a fost cu totul altul.

Vedeta Kanal D a mărturisit că nu este însărcinată ci doar sufero de o afecțiune care o face să fie balonată mai tot timpul. Cu alte cuvinte, Andreea Mantea susține că suferă de o boală autoimună.

Cum arată Andreea Mantea acum 

Andreea Mantea mai povestea că nu are nici grăsime și nici șuncă, iar silueta ei suferă doar câteva transformări. Totuși, vedeta a preferat să se oprească aici și să nu ofere prea multe detalii. 

”Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică dacă nu sunt însărcinată. Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt… pentru că este o afecțiune. 

Nu este grăsimuță, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat, dar câteodată se întâmplă să mă umflu. O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit”, a spus Andreea Mantea pe una dintre rețelele de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de AndreeaMantea (@andreeamantea)

Andreea Mantea a intrat la dietă

Totuși, voința a fost mai presus de boală, căci Andreea Mantea a reușit să slăbească în timp record, iar ultima imagine postată pe rețelele de socializare spune totul.

Vedeta a revenit la o siluetă de invidiat, însă cu multă muncă. De-a lungul săptămânilor aceasta le-a spus fanilor că ține o dietă drastică care nu îi permite să mănânce nici dulciuri, dar nici prăjeli.

Deși s-a abținut cu greu și nu a fost deloc ușor procesul de slăbire, rezultatele sunt impecabile, iar internauții au remarcat și ei schimbarea. Nu e prima oară când Andreea Mantea ține dietă. După ce a născut, vedeta povestea că își dorește un stil de viață mai săntăos. 

Mi-aş dori să elimin definitiv grăsimile, prăjelile şi zahărul, dar, din păcate, nu este uşor. Nu le-am eliminat complet, dar le gust din când în când, rar, când pofta este mare. Sunt om, mai mănânc ceva dulce, mai merg la un fast food, dar se vede imediat pe cântar.”, a declarat Andreea Mantea.