FOTO/ Dani Oțil și iubita lui, Gabriela Prisăcariu au scandalizat internetul! S-au fotografiat aproape nud! Mircea Badea, replică virală la postările matinalului de la Antena1

03 ian. 2021
FOTO/ Dani Oțil și iubita lui, Gabriela Prisăcariu au scandalizat internetul! S-au fotografiat aproape nud! Mircea Badea, replică virală la postările matinalului de la Antena1
Mircea Badea prezintă În gura presei la Antena 3 de mai bine de 10 ani

Dani Oțil și iubita lui, Gabriela Prisăcariu au aruncat internetul în aer, după ce au postat pe rețelele de socializare fotografii cu ei, în ipostaze extrem de sexy și aproape complet dezbrăcați. Cei doi și-au petrecut vacanța de iarnă într-o vacanță exotică și au vrut să arate fanilor cât de bine se simt împreună.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trebuiau să se căsătorească în acest an, dar pandemia le-a dat planurile peste cap și au fost nevoiți să reprogrameze evenimentul. Dar cei doi se iubesc mai mult ca niciodată și nimic nu-i va opri să-și unească destinele anul viitor.

Reacția lui Mircea Badea la fotografia lui Dani Oțil, cu care a scandalizat internetul

Mircea Badea a fost și el uimit de fotografiile postate de matinalul de la Antena1 și a comentat despre acest lucru în stilul caracteristic, în emisiunea sa, În gura presei, de pe Antena3.

Dani Oțil, împreună cu iubita sa, Gabriela Prisăcariu

“Eu sunt curios cine le-a făcut poza?! Au rugat pe cineva? Au stat în poziţia aia mai mult timp? Au întrebat dacă e cadrul bun sau cum s-a procedat?”, s-a întrebat Mircea Badea.

Surprinzător, dar Dani Oțil i-a și răspuns realizatorului Antena3 și totodată și fanilor, care au comentat în număr mare pe rețelele de socializare.

„Acesta este un răspuns la întrebarea lui Mircea Badea. Îi răspund pentru că nu mă aşteptam să ajung la „În gura presei” şi pentru că îl apreciez. Răspunsul e unul simplu. Am un trepied mic pe care îl iau după mine peste tot. Încape uşor în bagaje. Asta e una dintre glumele mele preferate, dar mie nu poza originală mi-a plăcut mai mult. Cealaltă e preferata mea”, a explicat matinalul de la Antena1.

Fotografia postată de Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, în urma criticilor primite după prima fotografie postată