FOTO/ De nerecunoscut! Cum arăta Andreea Esca în anul 1995, când a debutat la Pro Tv. Și Florin Călinescu s-a schimbat mult. Imagini de colecție

andreea esca

La mulți ani, România! La mulți ani, Pro Tv! Pe 1 decembrie postul din Pache Protopopescu sărbătorește 25 de ani de la prima apariție, iar telespectatorii vor avea parte de foarte multe surprize, conform unui anunț al reprezentanților televiziunii. Andreea Esca și Florin Călinescu sunt printre principalele puncte de atracție.

Pro Tv promite un program cu totul și cu totul special nu doar la televizor, ci și în mediul online prin noul 25deani.protv.ro care reunește momentele care au scris istoria televiziunii!

”Bună seară, România! Bună seara, București!”, așa a început istoria de un sfert de secol a PRO TV. Jurnalul de știri prezentat de Andreea Esca reprezintă un moment video memorabil care, alături de alte câteva zeci, la fel de impresionante, se regăsește pe platforma 25deani.protv.ro.

 

Noul site le oferă cititorilor șansa de a porni într-o călătorie nostalgică în timp, printr-un timelime care le aduce aminte de emisiunile, vedetele, campaniile, promo-urile, cântecele de 1 decembrie, edițiile speciale ale știrilor, filmele, serialele și tot ceea ce a făcut ca PRO TV să fie prima opțiune a telespectatorilor de-a lungul anilor.

Curioșii se vor putea bucura de interviuri cu Andreea Esca, Florin Busuioc, Smiley, Pavel Bartoș, Alexandra Dinu, Corina Caragea, Adi Nartea și vor putea afla de la ei cele mai dragi și amuzante întâmplări din ultimii ani! Florin Călinescu este și el un punct de atracție. Mult mai tânăr, dar la fel de plin de umor. Din acest punct de vedre nu s-a schimbat deloc.

Totodată, această provocare a fost acceptată și de o parte dintre cei care au scris istorie, precum Andreea Raicu, Mihaela Tatu, Geanina Corondan, Nuami Dinescu sau Toni Grecu. Fiecare dintre ei a depănat câteva dintre amintirile care-i leagă de PRO TV!

”Pentru România, pentru mine și pentru români, PRO TV a fost a doua revoluție!”, declară Andreea Esca, cu doar o zi înainte de împlinirea celor 25 de ani de existență! Mai multe povești despre cum resimțeau vedetele primii ani de transmisie pot fi găsite, începând cu ziua de 1 decembrie, pe 25deani.protv.ro!

Citește și:

Revista Presei