Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

FOTO/ De speriat! Cum arată Cristi Borcea după ce și-a injectat fața cu botox

  1. Home/
  2. Entertainment/

Are deja 7 copii și trei foste soții, urmând ca în curând să facă probabil nuntă și cu ultima de pe listă. Cristi Borcea s-a dovedit a fi un mascul feroce pentru care imaginea este extrem de importantă. Chiar dacă încă se află în închisoare, el a profitat de o permisie în luna decembrie pentru a trece pe la medicul estetician.

ReclamaÎncurajat probabil de iubita Valentian Pelinel, care este o abonată la botox și acid hialuronic, fostul patron de la Dinamo a decis să-i urmeze exemplul. Doar că rezultatul este puțin înspăimântător, iar botoxul pare să nu fie prea prietenos cu el. Potrivit Antena Stars, Borcea şi-ar fi injectat botulinică în zona frunţii şi la colţul ochilor, în luna decembrie a anului trecut când a primit o permisie. Aspectul său fizic a uimit pe toată lumea la Curtea de Apel, când a avut un nou termen, în ianuarie. El s-a afișat și cu un look nou, look care a stârnit amuzamentul și mirarea celor care au dat ochii cu el.

Totuși fostul acționar de la Dinamo a arătat că se simte foarte bine în pielea lui și speră că în luna aprilie să fie eliberat condiționat. Atunci probabil va fi foarte ocupat nu doar cu fostele soții și copiii lui, ci și cu afacerile sale. Chiar s-a zvonit că ar putea reveni în lumea fotbalului și că nașul Gigi Becali l-ar sprijini în acest sens. Rămâne de văzut dacă lucrurile se vor concretiza sau totul va rămâne doar la stadiul de proiect, așa cum multe s-au întâmplat în ultime perioadă.

Vezi și Psihiatrul și neurologul Dulcan: “Un stres, o furie, o mânie de cinci minute poate să blocheze celulele sistemului imunitar aproape până la cinci-şase ore!”

ReclamaSurse apropiate de familia Alinei Vidican, susțin că Borcea i-a cerut fostei sale soții ca, în aprilie să vină, de urgență, în România. Evident, nu singură, ci alături de cei doi copii pe care îi au împreună pentru că îi este foarte dor de ei. Ea se află în prezent în SUA, unde are grijă de o afacere pe care tot fostul partener de viață a pus pe roate. Evident, Alina așteaptă doar un semn ca să revină în țară, ceea ce nu pare a fi pe placul Valentinei Pelinel, despre care se spune că este foarte posesivă. De remarcat că și Alina a apelat la medicul estetician și s-a vopsit blondă, probabil pentru a fi pe placut celui pentru care și-a sacrificat adolescența.

Vezi și Arafat declanșează panică națională! Tinerii și copiii vizați! ”Sunt noile aparate ale morții”

Frații Dedeman cuceresc România! Ce lovitură de proporții au reușit

Bomba zilei! Cine vrea fotoliul de primar al Gabrielei Firea

Loading...

Elena Zainea/ Sursa foto: facebook