FOTO/ Delia, de nerecunoscut! S-a tuns, iar Mihai Bendeac a explodat de râs când a văzut-o. Cum arată acum vedeta

delia

Delia a postat o nou fotografie, unde se vede că și-a schimbat ceva în look-ul ei. Fanii au rămas șocați de acest lucru și nu înțeleg ce a motivat-o să facă asta. Acum vedeta este pregătită să asculte un nou val de comentarii dedicate schimbării pe care a făcut-o. Vrea să fie cât mai deosebită și cât mai atrăgătoare pentru cei din jur și apelează la cele mai neașteptate acțiunii.

Delia este cunoscută pentru vocea ei plină de emoție și fiecare piesă lansată de ea imediat se clasează pe primul loc în toate topurile muzicale. În acest fel, artista vrea să fie cât mai atrăgătoare pentru urmăritorii ei și să cucerească toate privirile. Delia se poate mândri cu o auditorie care o acceptă în toate ipostazele și sunt obișnuiți că vedeta iubește să experimenteze cu înfățișarea ei, dar la asta chiar nu se așteptau.

Fotografia cu noul look

De această dată nu și-a vopsit părul, dar și-a făcut breton. A postat o fotografie unde se vede clar că bretonul face parte din noul ei look. Fanii au reacționat foarte bine la noua fotografie și s-au grăbit să lase mai multe comentarii frumoase. Mai mulții urmăritorii spun că îi stă foarte bine și de mult trebuie să intervină cu ceva nou.

Cu toate că fanii au primit bretonul Delie foarte liniștit, Mihai Bendeac, juratul emisiunii iUmor, a explodat de râs. Când a văzut-o pe Delia și a întrebat-o: „Explică, cei cu părul tău, plouă afară, ce s-a întâmplat?”. Se pare că lui Bendeac nu chiar i-a plăcut ideea Deliei și a făcut haz de necaz pe seama ei.

De asemenea, trebuie de menționat că artista mereu a iubit să încerce ceva nou. Cântăreața nu o dată a fost văzută cu diferite peruci colorate, haine excentrice sau machiaje provocatoare. Exact acest lucru o face deosebită și specială în showbiz-ul românesc. Mai este cunoscută și pentru faptul că distracția este pe primul loc cu toate că are peste 30 de ani.

Revista Presei