FOTO/ Fosta soție a lui Mădălin Ionescu s-a dezbrăcat de sutien în fața tuturor. La 45 de ani, Mihaela Coșerariu s-a dat în spectacol în public

05 iul. 2021
FOTO/ Fosta soție a lui Mădălin Ionescu s-a dezbrăcat de sutien în fața tuturor. La 45 de ani, Mihaela Coșerariu s-a dat în spectacol în public
Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu

Mădălin Ionescu este astăzi căsătorit cu Cristina Șișcanu, pe care a cunoscut-o chiar pe platourile Kanal D. Ambii lucrau pentru postul turc de televiziune și s-au îndrăgostit iremediabil unul de celălalt.

Astfel în anul 2011, Mădălin Ionescu a divorțat de soția sa, Mihaela Coșerariu, cu care avea doi copii. Cei mici au rămas la el, iar femeia și-a refăcut și ea viața. Deși are 45 de ani, aceasta a fost surprinsă în Vama Veche, alături de iubitul ei mai tânăr, în ipostaze foarte fierbinți.

Prima soție a lui Mădălin Ionescu s-a dezbrăcat în public

Jurnaliștii de la CanCan povestesc că aceasta s-a dezbrăcat în văzul tuturor de sutien și a făcut plajă topless. A dansat și a făcut un spectacol erotic în toată regula. Cei doi s-au sărutat cu patos sub privirile uluite ale celor care erau în jurul lor.

Mădălin Ionescu a lucrat mult timp la Kanal D și a realizat una dintre cele mai de succes emisiuni din România, WowBiz. La un moment dat, acesta a spus că este mult prea obosit și a decis să se retragă din televiziune.

Mihaela Coșerariu. Foto: Instagram

Și-a continuat o parte din proiecte online, iar acum a semnat un contract cu Metropola TV, postul lui Florentin Pandele, înființat din bani publici, alocați Primăriei Voluntari.

Cristina Șișcanu, în conflict la toate emisiunile

Cristina Șișcanu a avut în ultima perioadă mai multe proiecte de televiziune, dar a ieșit cam șifonată. Aceasta a avut conflicte și la Survivor România, prima ediție, de unde a ieșit în doar două săptămâni. Și apoi și la Bravo, ai stil! Celebrities.

Ultimul proiect a fost cel de la Antena Stars, Mămici de pitici cu lipici, dar și acolo a intre în conflict cu celelalte mămici, în special cu Elena Ionescu.

Citește și Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul