FOTO/ Ilinca Vandici și-a mărit enorm buzele și s-a vopsit brunetă. Este de nerecunoscut și acum seamănă cu o protestatară celebră

11 apr. 2021
FOTO/ Ilinca Vandici și-a mărit enorm buzele și s-a vopsit brunetă. Este de nerecunoscut și acum seamănă cu o protestatară celebră
Ilinca Vandici și cei trei jurați de la Bravo ai stil! Celebrities

Ilinca Vandici este una dintre cele mai îndrăgite vedete ale Kanal D, post cu care colaborează de mulți ani. Aceasta a atras atenție de fiecare dată cu look-ul său aproape perfect și reprezenta un model pentru multe tinere, din acest punct de vedere. Mai ales că ea prezenta și emisiunea Bravo, ai stil!, emisiunea de fashion cu cea mai mare audiență din România.

Dar acum, Ilinca Vandici a apelat la o schimbare de look, cu care a luat prin surprindere pe toată lumea. Aceasta și-a vopsit părul într-o nuanță cu mult mai închisă decât de obicei și și-a mărit buzele. De altfel, vedeta Kanal D a apelat și în trecut la schimbări de acest tip, însă niciodată atât de evidente.

Rezultatul nu este unul chiar satisfăcător. Ultimele fotografii de pe Instagram o arată pe aceasta altfel decât o cunosc telespectatorii. Mulți au comparat-o cu Oana Lovin, o celebră protestatară, care militează împotriva vaccinului, a măștii de protecție și a restricțiilor în general. În trecut, aceasta a fost chiar vedetă videochat.

Ilinca Vandici s-a căsătorit în urmă cu 4 ani

Ilinca Vandici este căsătorită din anul 2017 cu Andrei Neacșu, cel care era recunoscut ca fiind un mare crai de Dorobanți. Acesta a mai bifat un mariaj în trecut cu Corina Bogaciu, notează showblizt.ro. Ea a fost chiar și deputat PSD și s-a scris că este nepoata primarului din Voluntari, Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea.

Oana Lovin. Foto: Facebook

Ilinca și Andrei au împreună și un băiețel, iar vedeta Kanal D, care este originară dintr-o localitate de lângă Oradea, spune că acum se simte o femeie fericită și împlinită.

„Eu sunt geloasă și mă și manifest. Am un bărbat frumos, deștept, de succes, dorit și râvnit și e normal să fiu geloasă. Nu duc asta la un nivel patologic, de cele mai multe ori ne amuzăm pe marginea geloziilor mele. Pentru mine, bărbatul pe care îl am alături trebuie să fie cel pe care îl respect, admir, îl susțin și care îmi oferă aceleași lucruri”, spunea Ilinca Vanidic într-un interviu mai vechi.