FOTO/ Mirela Vaida și-a șocat fanii. A pozat aproape goală și apoi a postat fotografia pe internet. Critici aspre la adresa vedetei Antena1 pentru gestul său

mirela vaida 2

Mirela Vaida se poate declara o femeie împlinită. Mama a trei copii, cu o carieră în televiziune demnă de invitat, vedeta Antena1 pare că a găsit elixirul frumuseții și al tinereții veșnice. La 38 de ani, aceasta arată superb și afișează o formă mult mai bună decât divele de 20 de ani, pline de botox și silicoane.

Mirela Vaida a acceptat provocarea de a poza sexy, într-un pictorial, pe care l-a afișat pe pagina ei de Instagram. Ea a dorit să o imite pe Madonna, personaj pe care l-a interpretat în urmă cu 20 de ani, la TVR, în cadrul emisiunii fenomen de atunci, Ploaia de Stele.

In urma cu 20 de ani debutam in televiziune! 🎉 Adica, in toamna anului 2000 concuram la emisiunea “Ploaia de Stele” de la TVR, un fel de “Te cunosc de undeva” al zilelor noastre! Am ajuns in finala nationala datorita personajului pe care il interpretam: MADONNA! Azi am primit, absolut ca o coincidenta, provocarea de a “deveni” un pic din Madonna, prin stil, atitudine, hair si make-up! Multumesc stilistei Szanto Eniko si lui Adrian Perjovschi pentru implicare, dar si intregii echipe foto si make-up care mi-au facut ziua senzationala!! Cum a iesit?„, a scris prezentatoarea Acces Direct pe Instagram.

Mirela Vaida, criticată de fani

Deși arată foarte bine și pozele afișate de ea sunt decente, chiar dacă mai îndrăznețe decât cele cu care a obișnuit publicul, mai mulți internauți au criticat-o pentru apariția ei și i-au adresat cuvinte jignitoare. Dar bineînțeles că imediat a fost apărată de fanii ei, care au apreciat pictorialul și care i-au pus la punct pe criticii de ocazie.

Mirela Vaida a bătut toate recordurile de audiență cu serialul Vulpița, din cadrul emisiunii Acces Direct pe care o prezintă la Antena1, este actriță la Teatrul Constatin Tănase, dar și cântăreață, ea fiind la un pas să reprezinte România la Eurovision. Uneori cântă la diferite evenimente și impresionează de fiecare dată prin vocea și talentul său.

Revista Presei