FOTO/ Neașteptat! Cum arată sora Iuliei Albu și ce job surprinzător are aceasta? Cele două surori seamănă foarte mult la chip, dar atât. Ce relație au ele

iulia_albu

Iulia Albu are multe apariții extravagante și curajoase în mediul online. Vedeta este obișnuită cu o atenție aparte din partea publicului ei și poartă ținute cu care iese mereu în evidență. Cu toate că este o persoană publică și toată lumea vorbește despre ea, vedeta nu povestește prea mult despre sora ei.

Cele două surori seamănă foarte mult una cu alta și este greu să le diferențiezi. Ambele au o frumusețe ieșită din comun și se pot lăuda cu trăsături feminine care cuceresc doar cu o singură privire orice bărbat. Karin Vochiță, sora Iulie Albu, nu a ales o viață publică și nu iubește așa de mult atenția. Din acest motiv, nu se afișează prea des pe rețelele de socializare. De profesie, ea este economist.

Ce relație are Iulia Albu cu sora sa?

Iulia Albu și Karin Vochiță se înțeleg foarte bine, deoarece încă de mici au crescut împreună și au învățat ce înseamnă dragostea în familie. Au o relație deschisă și nu pierd nicio ocazie să petreacă timpul împreună sau să se distreze undeva.

Cu toate că și Karin Vochiță este extrem de frumoasă și senzuală, nu a ales un job în lumea modei sau ceva legat de frumusețe. Este o femeie care știe ce vrea de la viață și a reușit să-și creeze o carieră în economie.

Iulia Albu are o fiică, Mikaela în vârstă de 11 ani și a creat o pagină de Instagram pentru ea în urmă cu câteva luni, cu ocazia zilei de naștere. Prin intermediul acestei rețele de socializare îi transmite mătușii cât îi este de dor de ea. Cu toate că frumoasa Karin Vochiță, are puțini urmăritori a ales să răspundă la mesajul fetiței.

Iulia Albu ține foarte mult la familia ei și își păstrează relația bună cu iubita sa soră. Se mândrește cu ea, chiar dacă nu a ales același drum ca ea și o susține în tot ce face ca să-și realizeze toate visele. Fanii vedetei sunt uimiți de cât de tare seamănă una cu alta.

Revista Presei