FOTO/ Nu mai seamănă cu ea! Cum arăta Elena Băsescu înainte de operațiile estetice! La ce intervenții secrete a apelat în ultimii 15 ani

14 nov. 2020
FOTO/ Nu mai seamănă cu ea! Cum arăta Elena Băsescu înainte de operațiile estetice! La ce intervenții secrete a apelat în ultimii 15 ani

Elena Băsescu deja de câțiva ani lucrează la aspectul ei fizic și fanii au reușit să observe foarte multe schimbări. Fiica fostului președinte al României trăiește o viață de lux și vrea ca fața ei să arate cât mai aproape de ideal. Pe parcursul timpului a fost criticată pentru faptul că a exagerat cu toate intervențiile și că acum fața ei nu mai pare naturală.

Vedeta a început să-și schimbe multe trăsături ale feței încă în anul 2005. Astfel, a făcut multe vizite la medicii esteticieni și din fotografii este clar că și acum continuă cu diferite intervenții chirurgicale. Fanii îi recomandă să se oprească și să nu le mai facă, deoarece riscă cu consecințe grave.

Câte operații estetice are Elena Băsescu ?

Pe parcursul a 15 ani, Elena Băsescu și-a operat coapsele. Mai apoi a făcut trei intervenție la forma nasului și de multe ori și-a mărit buzele. De asemenea, vedeta își face diferite tratamente ca să-și mențină tenul curat și îngrijit. Putem observa că acordă mult timp pentru aspectul fizic și vrea să fie mereu atrăgătoare și frumoasă.

Este cunoscut că din 2000 a început să își facă o carieră în lumea modei. A fost văzut de nenumărate ori în diferite fotografii sexy și a defilat pe cele mai cunoscute podiumuri. În acea perioadă avea un alt aspect și nu avea operația la nas și buzele mari.

Elena Băsescu în prezent este mama a trei copii și reușit să arate extraordinar după fiecare naștere. Este preocupată de corpul ei și investește destul de mulți bani. Pentru fiica fostului președinte banii nu mai sunt o problemă, deoarece își poate permite multe lucruri. Spre exemplu, și-a cumpărat o mașină luxoasă, un BMW X6, care valorează aproximativ 100.000 de euro. Mai mult, are și propria ei afacere cu haine.

Cum arăta EBA înainte de operațiile estetice