FOTO. Oana Roman, complet schimbata. Cum arăta in urma cu 30 de ani? Nu seamana deloc cu cea de acum. Ce i s-a intamplat

de: Ana Toma
03 mai 2021
FOTO. Oana Roman, complet schimbata. Cum arăta in urma cu 30 de ani? Nu seamana deloc cu cea de acum. Ce i s-a intamplat

Oana Roman nu a dus lipsuri din punct de vedere financiar niciodată, însă asta nu înseamnă că viața vedetei a fost întotdeauna una ușoară. Copilăria ei cel puțin, a fost un adevărat calvar după cum mărturisește și ea.

Fiica lui Petre Roman povestea la un momendat că la vârsta de doar 13 ani s-a confruntat cu depresia. S-a simțit singură, abandonată, jignita, iar rănile le mai simte chiar și acum.

Cum arăta Oana Roman când era mică

Fanii au provocat-o pe Oana Roman să posteze câteva fotografii din perioada copilăriei, iar spre deliciul publicului, asta a și făcut. Vedeta a postat mai multe imagini cu ea, atât la vârsta de 8 ani cât și la vârsta de 13 ani, iar unii fani nici măcar nu au recunoscut-o.

Chiar dacă a avut o copilărie dificilă, Oana Roman și tatăl ei au decis să se împace. Vedeta mărturisea la un momendat că s-a simțit complet neglijată și chiar dacă au trecut ani de zile de atunci, reproșurile și durerea i-au rămas în suflet.

Oana Roman, în copilărie.
Sursa foto: Instagram

”Mulți ani am crezut că nu am dreptul să-i reproșez pentru că totul a fost pentru un scop mai presus de noi, dar în adâncul sufletului meu tot timpul i-am reproșat că a pus pe primul plan țara și nu pe mine, așa cum o făcuse până în acel moment. Eu, dintr-o prioritate, am devenit cantitate neglijabilă. Nu s-a mai achimbat niciodată nimic”, mărturisea vedeta.

Oana Roman, și mama ei.
Sursa foto: Instagram

A fost bătută de tatăl ei

Mai mult de atât, Oana Roman mai povestea că tatăl său a ales doar cariera politică, iar la un momendat, vedeta nu a mai putut să țină în ea și a început să urle, fiind auzită de mama sa. De asemenea, ea a mai mărturisit că a fost inclusiv bătută de tatăl său, lucruri care s-au resimțit ani întregi în sufletul ei.

Câinele a fost cel care a salvat-o. Fiica lui Petre Roman susține că odată ce a avut un suflet lângă ea, a reușit să se calmeze și să înțeleagă mai bine tot ceea ce s-a întâmplat.

”El nu s-a mai concentrat la nimic altceva din acel moment decât la politică. La un moment dat nu am mai putut, iar mama m-a găsit urlând la propriu.

Le-am spus că dacă nu fac ceva o să mă piardă. Singura modalitate prin care eu am reușit să mă vindec a fost să merg să-mi iau un câine. Am zis că dacă nu sunteți voi, să am și eu un suflet lângă mine”, a mai mărturisit vedeta în podcastul lui Mihai Morar.