FOTO/Oana Roman s-a fotografiat în furou! Imagini uluitoare cu vedeta: „M-am îndrăgostit”

03 mart. 2021
FOTO/Oana Roman s-a fotografiat în furou! Imagini uluitoare cu vedeta:
Oana Roman și fiica sa, Isabela, la ziua de naștere a fetiței

Oana Roman nu traversează cea mai bună perioadă a vieții ei, dar afișează o formă de zile mari. În urmă cu câteva săptămâni aceasta anunța divorțul de soțul său, Marius Elisei. Dacă la început părea a fi o despărțire cu scandal, în cele din urmă cei doi au căzut la pace de dragul micuței lor adorabile, Isa, care a împlinit recent 7 ani.

Oana Roman a fost singură în vacanță în Egipt, pentru prima dată după mult timp, doar cu fiica ei. La scurt timp de la revenirea în țară, ea a postat pe pagina sa de facebook un filmuleț în care anunța că s-a separat definitiv de Marius Elisei. În video a apărut și fostul soț, vizibil emoționat.

Oana, reclamă în furou la un ceai de slăbit

Cei doi au convenit și că vor rămâne în continuare legați nu doar prin Isa, ci și prin magazinul online MioBoutique, întrucât Oana Roman va continua să fie imaginea lui și să promoveze produsele de pe site. De altfel, rețelele de socializare sunt pline de fotografii cu ținute care se găsesc în oferta buticului.

Astăzi Oana Roman, care-și câștigă o bună parte din venit, folosindu-se de imaginea ei, a atras atenția cu o serie de fotografii foarte îndrăznețe. Îmbrăcată într-o rochie de tip furou, ea face reclamă la un ceai de slăbit, promovat intens și de alte vedete, cum este cazul Mirelei Vaida. Dacă acestea consumă sau nu băutura magică este greu de spus, însă la cum arată Oana acum pare că noul ei stil de viață funcționează.

Foto: Facebook Oana Roman

„Am visat mult sa pot purta o rochie furou. Acum pot și sunt mandra de mine. Intr un an și cateva luni am făcut proceduri , tin dieta si m-am îndrăgostit de Veroslim Tea care ma ajuta sa nu am pofta de mâncare dar sa am și energie . Tin post intermitent care presupune sa nu mănânc nimic timp de 16 ore și ceaiul ma ajuta foarte mult. În loc de apa beau ceai, cam 1 litru pe zi. Este natural, nu are cofeina și nici altceva care sa mi dea probleme. Contine doar fructe deshidratate și plante. Am si sticla cu infuzor și pot bea pe parcursul zilei luând o cu mine peste tot”, a scris Oana Roman pe pagina ei de facebook, alături de mai multe fotografii cu rochia furou.

Petre Roman nu și-a sunat nepoata nici după 6 zile pentru a-i ura la mulți ani

Recent, vedeta s-a arătat foarte revoltată de faptul că tatăl său, Petre Roman, bunicul micuței Isa nu i-a urat acesteia la mulți ani și nu a venit la aniversarea ei, deși a fost invitat. În cadrul unei emisiuni de pe Kanal D, fostul premier spusese că o îndrăgește pe nepoata sa și că o vede relativ des. Doar că se pare că lucrurile nu stau deloc așa.

„Cine n-a vrut, n-a vrut. Nu poți să obligi pe nimeni. Tatăl meu nu a sunat de ziua Isei. Nu am nicio explicație. Poate a uitat, dar nici după 3-6 zile nu a sunat. Eu am o problemă. În momentul în care simt că niște oameni pe care eu îi iubesc foarte mult nu reușesc să fie în aceeași zonă cu mine, din punctul asta de vedere, îmi văd de drumul meu”, a declarat Oana Roman la Antena Stars.