FOTO/Rochia superbă cu care Carmen Iohannis i-a impresionat pe nemți! Cât a costat aceasta și ce brand este

17 oct. 2020
FOTO/Rochia superbă cu care Carmen Iohannis i-a impresionat pe nemți! Cât a costat aceasta și ce brand este

Președintele Klaus Iohannis a primit în urmă cu două zile un premiu deosebit de onorant pentru el, dar și pentru România. La Magdeburg i-a fost decernată distincția „Otto cel Mare”, dar cea care a atras toate privirile nemților a fost Carmen Iohannis, care a arătat superb.

Prima doamnă a purtat o rochie marca Andreea Tincu. Designerul vestimentar a postat pe pagina ei de facebook câteva fotografii cu ținuta purtată de Carmen Iohannis, alături de o descriere detaliată.

„O seara speciala, in onoarea Presedintelui Klaus Iohannis, laureat la Magdeburg, Republica Federală Germania, cu premiul „Otto cel Mare” („Kaiser-Otto-Preis 2020”). Prima Doamna Carmen Iohannis poarta design romanesc semnat Andrea Tincu. Rochia este din brocart pretios, cu incrustatii matase”, a scris aceasta pe facebook.

Andreea Tincu este recunoscută pentru creațiile sale. Rochiile sale sunt unicat, iar prețurile sunt accesibile și publicului larg. Cea mai ieftină pornește de la 570 de lei (ce este drept cu reducere), iar cea mai scumpă ajunge la 2850 lei, potrivit site-ului său, deci și ținuta primei doamne are prețul între aceste valori.

Klaus Iohannis a mulțumit pentru premiul primit

„Accept acest premiu european în numele compatrioților mei. Susținerea lor entuziastă pentru cauza europeană, pentru valorile și principiile care ne unesc în Europa îmi dă încredere să acționez în continuare pentru ca România să se afle, alături de celelalte state membre, alături de Președinția germană a Consiliului Uniunii Europene, în centrul procesului de consolidare a proiectului european.

Consider acest premiu o reconfirmare a crezului permanent al ţării mele într-o Europă unită în pace și democrație. Acest premiu este și un îndemn pentru mine, personal, de a transmite mai departe cetățenilor români, tinerilor în primul rând, convingerea că împreună vom reuși să depășim multiplele provocări ale lumii de astăzi”, a spus președintele Klaus Iohannis.