FOTO/ Simona Gherghe s-a tuns scurt! Cum a apărut aceasta la emisiunea „Mireasa”. Schimbare neașteptată de look

02 nov. 2020
FOTO/ Simona Gherghe s-a tuns scurt! Cum a apărut aceasta la emisiunea

După o perioadă de absență de pe micile ecrane, Simona Gherghe a revenit în forță la Antena1, cu o nouă emisiune. Prima ediție a „Mireasa” a fost prezentată de actrița Diana Dumitrescu, dar aceasta a avut rezultate modeste din punct de vedere al audienței, așa că producătorii au decis să o schimbe.

Au fost vehiculate mai multe nume ca înlocuitoare ale ei, printre care Gabriela Cristea, Cristian Cioran sau Paula Chirilă, dar iată că la final conducerea Antena1 a decis să meargă pe o rețetă care a funcționat și în trecut. Simona Gherghe a făcut istorie la „Acces Direct”, ducând emisiunea pe primul loc în audiențe, peste Cătălin Măruță și Pro Tv, care păreau la acel moment de neîntrecut.

După nașterea primului copil, Simona Gherghe a revenit la „Acces Direct”, dar simțea că nu mai este locul ei acolo, așa că atunci când a rămas însărcinată din nou, a decis să nu mai facă parte din acest proiect. Mirela Vaida a înlocuit-o și a obținut audiențe record cu serialul „Vulpița”.

Simona Gherghe a revenit în luna august la Antena1, cu entuziasm și este gazda show-ului matrimonial „Mireasa”, cu care înregistrează audiențe bune, sub cele ale Kanal D cu „Puterea Dragostei”, dar se vede progresul față de perioada în care Diana Dumitrescu se afla la cârma emisiunii.

Simona Gherghe s-a tuns scurt

Simona Gherghe a decis să facă și o schimbare de look față de cum se prezenta în trecut. Aceasta a început să se tundă din ce în ce mai scurt, iar noul look este o surpriză totală pentru fani. Este pentru prima dată când vedeta apare cu părul în acest mod, dar feedback-ul a fost unul pozitiv din partea fanilor, chiar dacă unii i-au recomandat să revină la vechea coafură.

„Întoarcerea mea pe sticlă vine după o pauză de aproape un an şi jumătate, timp în care am fost alături de copiii mei, Ana şi Vlad. Acum sunt măricei, aşa că e momentul să revin pe un interval (14.00 – 16.00) care îmi permite să fiu, în continuare, o mamă extrem de implicată în viaţa copiilor mei.

Iar revenirea o fac în stilul meu: cu un gen de program de televiziune pe care nu l-am mai făcut, în cei 18 ani de televiziune. N-am în portofoliu niciun reality-show. Acum mai puţin de un an, când colegii mei mi-au propus noua Mireasa, am spus că nu sunt pregătită să mă întorc, pentru că Vlad, mezinul meu, avea doar câteva luni şi, deci, mult mai multă nevoie de mine. Iată-mă, acum, la cârma acestei emisii care, cu siguranţă, mă va scoate din zona de confort!”, declara Simona Gherghe înainte de a a reveni la Antena1.