Francezii surprind din nou! Noul Peugeot, mașina ideală pentru marile orașe: Arată fabulos, iar prețul este extrem de atrăgător

05 feb. 2020
Francezii surprind din nou! Noul Peugeot, mașina ideală pentru marile orașe: Arată fabulos, iar prețul este extrem de atrăgător

Francezii surprind din nou atât concurența, dar și viitorii clienți. A fost dezvăluită mașina ideală pentru aglomerațiile urbane ale marilor orașe. Noul Peugeot arată fabulos, iar prețul este extrem de atrăgător.

Francezii au dat lovitura cu noul Peugeot

Se poate spune că francezii au dat lovitura cu noul Peugeot. Într-o lume dominată de germani, francezii încearcă să ia fața cu ceva clasic, dar în același timp foarte fresh. Ne referim la cea mai puternică versiune diesel a lui Peugeot 508: 2.0 BlueHDi cu linia de echipare de top, GT, și transmisie automată cu opt trepte.

Noul 508 este precum un leu. Lumini de zi cu tehnologie LED care imită colții felinei și stopuri cu aspect tridimensional, care urmează liniile unei gheare. Jantele Augusta de 19 inci, în valoare de 232 de euro completează aspectul fabulos al mașinii.

Noul Peougeot are motor diesel de 2.0 litri, cu 180 de cai putere și 400 Nm, cuplat la o transmisie automată cu opt rapoarte. Consumul mediu arătat în bord este de 8,5 l/100 km.

Poziția joasă la volanul cu părțile superioară și inferioară aplatizate și cu diametru redus, instrumentarul de bord complet digital de 12,3 inci, plafonul panoramic de 975 euro și elementele de decor din lemn Zebrano completează aspectul unei mașini care va fi pe placul a mii de șoferi, conform promotor.ro.