Fratele mai mic al Cristinei Țopescu arată superb! Cu ce se ocupă acesta astăzi și cum și-a făcut apariția la înmormântarea surorii sale

Pe Cristina și Cristian Țopescu îi știa toată lumea. Fiică și tată, ambii jurnaliști erau repere în televiziune. Tragedia care a șocat întreaga Românie a scos iveală și alte detalii din familia celor doi. Renumitul comentator sportiv a avut trei căsnicii și din fiecare a rezultat câte un copil, doi băieți și o fată.

Mezinul familiei, Sebastian Felix este rezultatul iubirii acestuia cu Christel Ungar, ultima soție a regretatului Cristian Țopescu, cu care a trăit până în ultima clipă de viață. Basti, cum îi spun prietenii, a venit la înmormântarea surorii lui sau mai exact la ceremonia de incinerare îmbrăcat într-o haină lungă din piele, cu sacou, cămașă și pantaloni negri, purtând, de asemenea, și un accesoriu în formă de cruce atașat de guler și a atras toate privirile. Look-ul acestuia este unul foarte nonconformist și este greu să treacă neobservat.

Sebastian are doar 21 de ani și este foarte pasionat de modă. După ce a absolvit cursurile liceului ”Andrei Șaguna” din Sibiu, s-a înscris la două facultăți din două țări diferite, Italia și Austria. Este greu de imaginat cum face față, însă acesta pare că le studiază pe ambele în paralel.

Potrivit informațiilor de pe profilul lui de facebook, el urmează atât cursurile Institutului European de Design din Milano, cât și ale unei universități din Viena și vorbește fluent trei limbi străine: germană, italiană și engleză.

Cine este mama Cristinei Țopescu

Rodica Țopescu locuiește astăzi în Suedia și a fost foarte afectată de moartea fiicei sale. Aceasta a fost căsătorită timp de 11 ani cu celebrul comentator, Cristian Țopescu. Comentatorul sportiv a decedat în 2018, la vârsta de 81 de ani.

Cristina și-a petrecut Crăciunul din 2018 împreună cu mama sa: „La mămica mea dragă, de Crăciun, amândouă cu gândul la tatăl meu, știu că e și el cu mine♥”.

În urmă cu mai mulți ani, mama Cristinei s-a mutat în Germania, iar între timp s-a stabilit în Suedia.

Sursa foto: Libertatea, Facebook Sebastian Felix

Loading...

Revista Presei