Frații Dedeman, lovitura anului! În ce echipă de fotbal super celebră se pregătesc să investească. Este cea mai mare surpriză

de: Ana Toma
17 oct. 2020
Frații Dedeman, lovitura anului! În ce echipă de fotbal super celebră se pregătesc să investească. Este cea mai mare surpriză

Frații Dedeman ar putea da lovitura anului în plină pandemie. Cei doi afaceriști vor să investească într-o celebră echipă de fotbal din România. Este o surpriză în lumea fotbalului românesc.

Dragoş şi Adrian Pavăl nu se ocupă doar cu bricolaj. Frații Dedeman au în plan să investască o sumă colosală în  fotbalul românesc, mai exact în echipa Steaua.

În prezent, echipa românească de fotbal este susținută financiar de Armată, însă acest lucru va mai fi posibil doar până în Liga 2. De aici, pentru a ajunge în Liga 1, echipa de fotbal va avea nevoie de un investitor privat.

Iar aici, apar frații Dedeman, astfel că, plasarea ultimului magazin Dedeman lângă stadionul Steaua nu este doar întâmplare. Pământul pe care a fost construit, a fost cumpărat, conform surselor Fanatik, de la Armata Română.

”Să fii cât mai accesibil într-un oraş mare şi aglomerat reprezintă un mare avantaj competitiv. Încă de la început, ne-am propus să deschidem în Bucureşti un număr suficient de magazine, astfel încât oricine să poată ajunge la unul dintre acestea în maximum 20 de minute. Inaugurarea magazinului Dedeman Ghencea este încă un pas important făcut în această direcţie”, mărturisea Dragoş Pavăl, preşedintele companiei Dedeman.

Frații Dedeman au negociat și cu Hagi 

De asemenea, încă de anul trecut, Fanatik a scos la lumină negocierile dintre frații Pavăl și Gică Hagi pentru implicarea financiară a acestora la Viitorul. Au făcut o ofertă să ia 49% din acțiunile clubului, pentru ca Hagi să rămână majoritar, dar suma cerută de acesta, 10 milioane de euro li s-a părut prea mare și au rămas doar sponsori.

De menționat este faptul că frații Pavăl au parteneriate de susținere financiară cu Simona Halep, cu Cristina Neagu, cu Comitetului Olimpic și Sportiv Român, cu federațiile naționale de atletism, de tenis, de rugby, cu Fundația Olimpică Română, cu Fundația Nadia Comăneci, dar și cu naționala de Fed Cup.

”Ăştia de la Dedeman, care sunt oameni deştepţi, văd că e de câştigat din fotbal. Vor veni în fotbal, dacă au siguranţa că vor avea de câştigat”, spunea Gigi Becali acum ceva vreme.