Fructul care te ajută să slăbești cel mai mult! Este folosit de nutriționiști pentru a crea cure de slăbire pentru vedetele de la Hollywood

vedete

Să fii vedetă la Hollywood îți aduce o serie enormă de avantaje: Bani, faimă și o viață ca în filme. Pe lângă toate acestea însă, să fii actor la Hollywood vine și cu o serie de obligații extrem de serioase.

Una dintre aceste obligații face referire la aspectul fizic. Vedetele de la Hollywood trebuie să se prezinte mereu în cea mai bună variantă a lor. Ore întregi de fitness, ore întregi de machiaj și tratamente de înfrumusețare, precum și regimuri extrem de dure de slăbit.

Astăzi îți prezentăm o cură de slăbire folosită de unele dintre cele mai mari vedete de la Hollywood.

Demi Moore, Ashton Kutcher, Beyonce sau Gwyneth Paltrow sunt doar cateva dintre vedetele care au folosit această dietă în lupta lor contra kilogramelor în plus.

Dieta la care facem referire se bazează pe un singur ingredient minune: Lămâia

Lămâia este considerată a fi unul dintre cele mai bune alimente detoxifiante, datorită conținutului bogat în vitamina C. Acest fruct conține multe substanțe nutritive, precum vitamina B, calciu, fosfor, riboflavina, magneziu, proteine și hidrați de carbon, care te vor ajuta să reziști pe parcursul curei.

Este de reținut faptul că dieta este una foarte drastică, mulți medici nutriționiști contestând-o din acest motiv.

Ce este dieta Master Cleanse?

În anii ’40, Stanley Burroughs a publicat cartea „The Master Cleanser”, susținând că dieta promovată de acesta detoxifiază corpul și elimină excesul de grăsimi.

Dieta ține maxim 14 zile și presupune să nu mănânci nimic altceva decât suc de lămâie și laxative. Deci vorbim de zero alimente solide, zero suplimente sau alte lichide.

După ce ai terminat numărul de zile pe care ți l-ai propus, trebuie să reintroduci ușor ușor în dietă mâncărurile obișnuite. Pentru ca trecerea să nu fie prea bruscă, se recomandă să începi cu ciorbe și supe de legume.

Rețeta limonadei conține, pe lângă sucul proaspăt de lămâie, sirop de arțar, ardei iute și apă. Trebuie să bei între 6 și 12 pahare de suc de lămâie pe zi, sau de fiecare dată când ți se face foame. Atât dimineața cât și seara trebuie să iei un laxativ.

Revista Presei