Fructul care-ți întinerește pielea! Victoria Beckham îl mănâncă zilnic și arată superb

victoria-beckham-main

Are 45 de ani și cinci copii, dar arată impecabil. Pentru Victoria Beckham, look-ul său a fost întotdeauna extrem de important și a făcut multe sacrificii pentru a-și păstra tonusul și a nu-și arăta vârsta. Aceasta a dezvăluit o parte din trucurile la care apelează pentru a arăta cât mai bine, în cadrul mai multor interviuri acordate presei de peste ocean.

Printre secretele ei, se pare că se află și fructul de avocado. Soția lui David Beckham consumă trei sau patru bucăți în fiecare zi și asta pentru că a aflat că o piele sănătoasă înseamnă mai întâi de toate aportul suficient de grăsimi. Iar avocado o ajută să bifeze această cerință.

Beneficiile avocado

Și Meghan Markle consumă foarte mult acest fruct, care nu conține zahăr, dar care este foarte bogat în vitamine, fibre și grăsimi mono-săturate sănătoase. De asemenea, el reprezintă o sursă bună de vitamine E și C, care sunt importante pentru sănătatea pielii.

Nu toată lumea este, însă fan avocado. Nutriționiștii avertizează că prea mult avocado nu este în regulă pentru că organismul nostru are totuși nevoie de varietate, așa că este bine să consumăm acest fruct, însă moderat, nu obsesiv.

Revista Presei