Gabi Bădălău a chemat de urgență medicii! Ce a pățit acesta la scurt timp după ce s-a vaccinat

25 feb. 2021
Gabi Bădălău a chemat de urgență medicii! Ce a pățit acesta la scurt timp după ce s-a vaccinat
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Gabi Bădălău nu pare să aibă prea mult noroc în ultima perioadă pe niciunul din planuri. Relația cu Bianca Drăgușanu pare să nu mai funcționeze, cea cu Claudia Pătrășcanu, soția lui, continuă să se deprecieze, iar mai nou are și probleme de sănătate. Acesta s-a vaccinat cu serul de la Pfizer BioNtech și dacă prima doză nu i-a creat probleme, la rapel acesta a solicitat intervenția medicilor.

Gabi Bădălău a acuzat reacții adverse puternice și a mers de urgență la doctor, după ce a început să se simtă rău. El a acuzat stări de slăbiciune, oboseală accentuată – pe scurt, o stare generală proastă, conform voceabanilor.ro. Medicii, însă l-au liniștit și i-au spus că este normal acest efect și că va trece în câteva zile.

Subiectul a fost dezbătut  în cadrul emisiunii lui Dan Capatos, difuzată acum la Antena Stars, de luni până vineri la 22.30.

Gabi Bădălău s-a despărțit și împăcat cu Bianca Drăgușanu

Despre Gabi Bădălău se vorbește foarte intens în ultima perioadă. După ce s-a cuplat cu Bianca Drăgușanu și cei doi se gândeau chiar la nuntă, a urmat o despărțire rapidă și se pare că și o împăcare. Stilul este deja unul clasic pentru fosta blondă a lui Bote, care s-a manifestat în acest fel de fiecare dată.

„Gabi așteaptă divorțul de Claudia Pătrășcanu ca să poată să facă nunta cu Bianca Drăguşanu. Au discutat deja despre mutarea Biancăi în una dintre casei lui. Au decis să-și construiască relația încet, discret, fără mare tam-tam. El o tratează ca pe o prințesă și are susținerea familiei lui, în ciuda a tot ce s-a spus. Gabi este un înger pentru Bianca. O iubește, o răsfață, este bărbatul perfect pentru ea”, declara un apropiat al Biancăi Drăgușanu și al lui Gabi Bădălău în urmă cu mai mult timp.