Gabi Bădălău, propunere de nerefuzat pentru Claudia Pătrășcanu! Reacția artistei a lăsat pe toată lumea mască

de:
21 feb. 2021
Gabi Bădălău, propunere de nerefuzat pentru Claudia Pătrășcanu! Reacția artistei a lăsat pe toată lumea mască
Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu

Propunere inedită după ani buni de căsnicie. Un cuplu aflat în prag de divorț se luptă pentru avere. El i-a făcut o propunere de 150.000 de euro și bani pentru copii, însă ea a preferat să spună nu.

Gabi Bădălău încearcă să finalizeze divorțul în relații cât mai bune. Fiul senatorului Bădălău i-a propus Claudiei Pătrășcanu o sumă de bani pentru o mașină, plata celor mai bune școli pentru copii lor și de asemenea, s-a oferit să-i cumpere și o casă pentur ea și pentru băieți.

Gabi Bădălău a fost refuzat 

Propunerea nu a fost însă suficientă pentru fosta sa soție. Cei doi sunt în plin divorț, iar ea a preferat să spună nu.

Cum de a refuzat această ofertă? Ei bine aceasta susține că va lăsa autoritățiile să rezolve problemele dintre ei. Mai mult, ea a depus și o plângere împotriva lui Bădălău, după ce acesta i-a adus acuzații extrem de grave.

În ceea ce privește oferta, ea este mai mult decât tentantă. Gabi Bădălău s-a oferit să cumpere pentru Claudia și pentru cei doi băieți o casă în zona de Nord a Capitalei, o mașină și să asigure plata taxelor școlare ale copiilor la una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ.

Cântăreața s-a gândit la propunerea lui, însă a decis să o refuze, spunând că totul este doar o strategie și că nu mai are încredere în el, pentru că nu o dată s-a întâmplat ca acesta să se răzgândească în ultimul moment.

De ce a refuzat propunerea 

Ea a mai mărturisit că au mai existat propuneri și discuții, însă fostul ei soț se răzgândea cu o oră sau două înainte ca acestea să devină realitate. Fosta soție a lui Gabi Bădălău a mai povestit că își dorește doar liniște, iar autoritățile sunt cele care urmează să decidă ce se va întâmpla

”Eu nu mai cred absolut nimic din ce spune Gabi. Nu este primul mesaj, sunt multe convorbi între avocați, promisiuni multe. Se răzgândea cu o zi înainte sau chiar cu o oră. Eu nu mai cred absolut nimic, a trecut deja atâta timp, noi ne-am prezentat în urmă cu 2 ani la mediere, nu s-a ținut cont de acest lucru.

Am ajuns să mă gândesc doar la liniște și atât. Nu știu dacă Gabi v-a dat răspunsul meu la acest mesaj. Am să las în continuare autoritățile să se ocupe de acest lucru. Probabil copiii când vor crește sunt liberi să decidă. Că vor vrea să se mute la Bolintin, că vor vrea să rămână lângă mine la Constanța, eu îi susțin necondiționat. Dacă va face acest lucru, va face când copiii vor avea 18 ani”, a mărturisit Claudia Pătrășcanu.

Oferta lui Gabi Bădălău 

Oferta lui Gabi Bădălău poate fi tentată pentru oricine. Acesta a oferit un buget greu de refuzat, însă cel mai probabil soția sa știe foarte bine ce a ales și care este motivul.

”Eu sunt de acord să iau o casă într-un complex rezidențial, Tunari, Sisești, Otopeni, Pipera, gata mobilată, buget 120-150 mii de euro, să înscriem băieții la școala americană, plătesc eu pe un an de zile avans taxele de școlalizare.

Găsim o variantă să iau și o mașină bună pentru băieți să aveți să vă deplasați. Mă ocup eu de ce înseamnă cheltuieli pentru băieți, pentru casă, pentru voi. Cred că e o soluție mai bună pentru noi, mai ales pentru băieți. Gând bun și aștept un feedback”, a fost mesajul transmis de Gabi Bădălău.