Gabriela Cristea a spus în sfârșit adevărul. Motivul real pentru care nu a mers la înmormântarea mamei

19 mai 2020
Gabriela Cristea a spus în sfârșit adevărul. Motivul real pentru care nu a mers la înmormântarea mamei

În urmă cu zece ani, mama Gabrielei Cristea a murit, în urma unei afecțiuni extrem de grave, pancreatită. Medicii nu au mai putut să o salveze, iar aceasta și-a strigat fiica pe patul de moarte până-n ultima clipă. Dar vedeta Antena Stars nici măcar la înmormântare nu a venit, ceea ce i-a înfuriat pe fani, care i-au adus acuzații grave.

”Se simte vinovată de ceea ce a făcut, îi este ruşine. Nu era mai importantă emisiunea decât mama ei când ştia că nu mai are mult de trăit. Operaţia a reuşit, dar infecţia s-a extins în tot corpul, a scăzut tensiunea la 5 şi medicii n-au mai avut ce să-i facă”, a spus și mătușa Gabrielei Cristea atunci.

Ce a transmis Gabriela Cristea

După ce a tăcut foarte mult timp, într-un final, vedeta, care acum este căsătorită și are doi copii cu Tavi Clonda, a decis să încerce să-și mai spele imagina și a explicat de ce nu mers să-și conducă mama pe ultimul drum.

„A fost o presiune foarte mare pentru mine. E greu de explicat în cuvinte ce am avut eu, ce am simțit eu, iar legătura dintre mine și respectul pe care i-l port și lucrurile pe care le fac acum când nu mai este nu o să le povestesc. Mi se par prea intime”, a spus Gabriela Cristea, la Acces Direct, conform playtech. Didina Cristea a murit din cauza pancreatitei. Femeia a fost supusă la trei intervenții extrem de grele, iar trupul ei a cedat în cele din urmă.