Gabriela Cristea, mămică pentru a treia oară! Vedeta a spus totul: A venit momentul

gabriela cristea

Gabriela Cristea are o viață de familie perfectă. Se iubește ca în prima zi cu Tavi Clonda, iar cele două fetiție le înseninează viața. Totuși, cei doi și-ar fi dorit și un băiețel. Vedeta a rupt tăcerea și a decis că este momentul să spună totul.

Gabriela Cristea are familia pe care şi-a dorit-o dintotdeauna și la care visează orice cuplu. Cele două fetiţe au venit în viaţa ei şi a lui Tavi Clonda exact la momentul potrivit. În ultima vreme, au tot existat speculaţii cu privire la o nouă sarcină, iar vedeta a ţinut să facă lumină cu privire la acest subiect.

Gabriela Cristea, însărcinată a treia oară?!

Chiar dacă cei doi și-ar fi dorit și un băieţel, prezentatoarea şi soţul ei vor să se axeze mai mult pe viaţa profesională pe care au neglijat-o în ultimii ani, odată cu venirea pe lume a micuţelor. Gabriela Cristea a mărturisit că nu este însărcinată şi nici în viitorul apropiat nu planifică să facă încă un bebe.

„Dragilor, stiu ca ne doriti si un baietel dar…a venit momentul ca eu si sotul meu sa ne fixam toata atentia si catre viata profesionala, (proiecte TV si online, evenimente, concerte etc.) cariera usor lasata deoparte in ultimii ani, din cele doua motive minuntate aparute in viata noastra, fetele. Am simtit nevoia sa fac public acest mesaj, intrucat am tot fost sunata si intrebata de colegii din presa si nu numai, daca sunt insarcinata din nou. Nu, nu sunt insarcinata, ba mai mult, va asteptam anul viitor cu proiecte frumoase pe care abia asteptam sa vi le prezentam!„, este mesajul transmis de Gabriela Cristea pe o rețea de socializare.

Vedeta a recunoscut cât de greu îi este cu doi copii. Prezentatoarea TV le-a dezvăluit fanilor cum decurge o zi cu fetele sale. „Jucat cu fetele, plâns fetele, alinat, baie Victoria cu spălat pe păr, plâns cu muci de la spălatul pe păr, joacă în prosop, uscat pe păr și plâns iară cu muci, consolat, alergat în pielea goală prin toată casa, îmbrăcat într-un târziu, vreau papă, nu vreau papă, vreau suzi, nu vreau suzi de câte zece ori fiecare, așezat în pat plus cei 100 de pupicei. S-a liniștit, dar nu vrea să doarmă. Repet figura și cu Iris ca să fie totul complet. În plus, alăptat mult, mult… și asta este faţa mea când am terminat și mă simt sfârșită”, a mărturisit Gabriela Cristea pe contul ei de Facebook.

Citește și:

Revista Presei