Gabriela Cristea, probleme mari de sănătate! Vedeta nu a mai ascuns nimic: Facem tratamente

gabriela cristea

Vedeta Gabriela Cristea, are mari probleme de sănătate. Aceasta nu a mai ascuns nimic. A povestit tot ceea ce s-a întâmplat.

Gabriela Cristea, probleme mari de sănătate

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au succes pe plan profesional și personal, dar au parte și de mari probleme. Chiar vedeta Kanal D s-a decis să spună totul.

Faptul că își țin copiii în brațe ore întregi, acest lucru se pare că le-a dăunat. Bruneta a ales să vorbească despre perioada grea cu care se confruntă. În plus, ea şi Tavi au început să facă tratamente, susţinând că au spatele în piuneze.

„Suntem amândoi cu spatele în piuneze. Tavi face acum niște tratamente: fizioterapie, elongații și tot felul de chestii specifice pentru coloană. Și, când o să termine el, o să mă duc eu. Și când o să termin eu, o să se ducă el din nou și tot așa”, susţine vedeta, conform libertatea.ro.

Acum, cei doi au interzis să mai facă efort sau să ridice greutăţi. Problema va fi când cele mici vor vrea în braţe la tati, Victoria cântărind deja 14 kilograme.

De când le au pe cele mici, Gabriela şi Tavi vor să-şi termine cât mai repede treburile şi filmările, pentru a ajunge acasă la minunile lor. Cei patru petrec timp preţios împreună şi se joacă mereu, tati fiind capul tuturor răutăţilor.

„Sunt așa de drăguțe, au început să se joace amândouă, Victoria se tot strâmbă, face toate drăciile cu ea. E foarte simpatică Iris în momentul în care întinde mânuța și o trage de păr pe Victoria. Și începe să plângă dacă o trage foarte tare. Și Tavi e foarte simpatic și zice: „Ce faci, tata? Te lași bătută de Iris?” Conviețuiesc bine”, a povestit vedeta Antena Stars.

Revista Presei