Gabriela Cristea renunță la televiziune?! Vedeta are un nou job: Fanii vor rămâne uimiți

gabriela cristea

Gabriela Cristea își alege un nou drum în viață. Vedeta are un nou loc de muncă. Toți fanii prezentatoarei TV vor rămâne uimiți când vor afla.

Gabriela Cristea renunță la televiziune?!

Este vorba despre un proiect mai vechi, de suflet, al Gabrielei Cristea. Se știe că vedeta este pasionată de gastronomie. Încă de acum zece ani aceasta visa să prezinte un alt format de emisiune decât cele matrimoniale care au consacrat-o.

Bruneta a anunțat că va fi gazda unui show culinar care va începe curând.

Prezentatoarea emisiunii matrimoniale „Like a star” de la Antena Stars schimbă registrul și va fi gazda unui nou proiect, de data aceasta online.

În această nouă emisiune, vedeta își invită telespectatorii în bucătăria ei. „Suntem în mijlocul filmărilor. Vă aștept în curând în bucătăria mea byGabriela Cristea, pe pagina de Facebook, pe Instagram și pe canalul de Youtube, cu un proiect în care vă voi prezența rețete sănătoase, ce se prepară ușor și pot fi utile și celor care țin dietă”, a dezvăluit Gabriela Cristea, în timp ce își pregătea primele episoade ale noului ei proiect.

O adevărată gospodină și acasă, Gabriela Cristea le va demonstra fanilor cât este de pricepută, emisiunea fiind difuzată doar online, dar la care prezentatoarea se gândea încă din 2010 pe când lucra la „Noră pentru mamă” de la Kanal D.

„Mă gândesc să realizez o emisiune culinară. Asta mi se potriveşte cel mai bine, m-aş simti în elementul meu. Sunt sigură că într-o zi o să vreau să fac şi altceva, chiar dacă asta presupune să rămân tot în televiziune.

Astfel că, având în vedere că sunt expertă în bucătărie, cred că aş fi perfectă pentru o emisiune culinară. Deocamdată, lucrurile merg bine cu „Noră pentru mamă”, dar sunt sigură ca pe viitor voi face o astfel de emisiune. Mă descurc”, spunea Gabriela Cristea în 2010.

Gabriela Cristea prezintă din luna octombrie 2019 o nouă emisiune la Antena Stars, la revenirea din concediul de maternitate. Este vorba despre „Like a Star”, un nou format în care șase fete și șase băieți vor locui împreună, într-o casă.

„Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune şi, mai ales, mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult. Cred că suntem cu toţii de acord că platformele social media au devenit parte din viaţa noastră.

Trebuie să recunosc că viaţa ni s-a schimbat foarte mult de când am devenit părinţi pentru a doua oară, însă mă simt pregătitã 100% să revin pe piaţa media. Am toată susţinerea soţului meu, ceea ce este cel mai important pentru mine în acest moment.

Consider că experienţa mea în televiziune mă va ajuta atât pe mine, să mediez conflictele sau situaţiile confuze care ar putea apărea în casă, cât şi pe ei, pentru că sunt hotărâtă sã le pun la dispoziţie toate sfaturile mele pentru a-i ajuta pe cei 12 concurenţi să se afirme! Va fi un experiment social interesant!”, spunea Gabriela Cristea la preluarea emisiunii.

Revista Presei