Gabriela Cristea revine în televiziune! Ce emisiune va prezenta: Îmi doresc un proiect mare

gabriela cristea

Vestea momentului în showbiz-ul românesc. Fanii Gabrielei Cristea vor fi cei mai fericiți. Fosta prezentatoare tv se întoarce pe micile ecrane. Aceasta i-ar putea lua locul unei persoane de la un alt post de televiziune. 

După ce a renunțat la emisiunea ”Like a Star”, vedeta nu a mai fost văzută pe micile ecrane de ceva vreme, iar acum este liberă de contract și își pregătește revenirea în televiziune.

Surse wowbiz.ro susțin că Gabriela Cristea se află în negocieri cu Antena 1 pentru a ocupa postul de prezentatoare Tv în cadrul emisiunii ”Mireasa”, prezentată în acest moment de Diana Dumitrescu.

Într-o oarecare măsură, Gabriela Cristea și-a anunțat fanii în urmă cu ceva timp că în această toamnă își dorește să revină pe micile ecrane, fără a da însă detalii legate de postul pe care îl va ocupa sau canalul tv.

”Îmi doresc un proiect mare”

„Deocamdată nimeni nu poate să îți facă o ofertă concretă acum, abia au început discuțiile, pentru că încă nu se știe sub ce formă se vor relua proiectele. Eu îmi doresc un proiect mare, cu persoane care să stea în sală, cu public, și e destul de complicat.

Oamenii sunt dispuși să lucreze cu mine, am primit invitații la discuții, dar asta nu înseamnă că se concretizează ceva și oricum dacă îți spune cineva că se concretizează ceva, nu e realist.

Sunt puține proiecte care merg în momentul ăsta. Legat de revenire, cred că în septembrie. În ceea ce privește dorul, da, îmi este dor să muncesc, îmi este dor să fac și altceva în afară să mă ocup de casă și de grădinărit și trebuie să recunosc că îmi doresc ca, o dată la câteva zile, să ies și să mai fac și altceva decât să stau în casă, a declarat Gabriela Cristea în urmă cu ceva timp.

Revista Presei