Gabriela Firea, schimbare de look! Are o altă culoare la păr și o altă coafură. Cum arată acum (FOTO)

Așa cum ne-a obișnuit, Gabriela Firea lansează săgeți otrăvite către colegii de partid, prin intermediul mass media. Invitată la Antena 3, aceasta i-a avertizat pe cei din PSD că se gândește să demisioneze. Interesant este că a și afișat un look diferit de cel cu care ne obișnuise. Și-a vopsit părul într-un blond care bate mult mai mult în galben și și l-a prins într-o coadă.

„Eu aș fi fost pentru echipa condusă de Marcel Ciolacu. Nu văd alternativă. A începe să ne batem între noi care e mai bun înseamnă să facem implozie. Momentul e foarte greu. Eu vă spun de pe acum, nu voi rămâne într-o echipă alături de cei care vor să se autodistrugă.

În momentul în care văd că cei din conducere se distanțează de ce vor cetățenii, mă voi retrage din PSD în momentul în care voi observa că ajung la conducerea formațiunii oameni care țin la ambițiile lor mai mult ca la cetățeni”, a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

Primarul General al Capitalei are mari emoții și pentru că Nicușor Dan a fost desemnat și candidat al PNL pentru fotoliul pe care ea îl ocupă în acest moment și are mari șanse să câștige. Odată cu arestarea Sorinei Pintea, în PSD apele au devenit foarte tulburi, astfel că Gabriela Firea deja se tema că va pierde tot.

Revista Presei