Gabriela Firea șochează! Atac dur la adresa Simonei Gherghe! Cine este șeful de campanie al lui Nicușor Dan

gabriela firea simona gherghe

Surprize, surprize. Gabriela Firea a dezvăluit cine este șeful de campanie al lui Nicușor Dan, iar numele este o surpriză totală. Este vorba despre consultantul politic Răzvan Săndulescu, soțul Simonei Gherghe. Actualul primar al Capitalei și-a taxat finuț, dar dur fosta colegă de televiziune, după ce aceasta ar fi permis să fie folosite în strategia electorală anumite informații sensibile.

”Da, cel care e șeful campaniei lui Nicușor Dan este soțul Simonei Gherghe, fosta mea domnișoară de onoare de la nunta cu Florentin Pandele. A spus lucruri neadevărate despre Monica Capatos, soția lui Dan Capatos. Ea este prietenă și a Simonei Gherghe, nu doar a mea. Ei știu și cine sunt nașii și cine ne sunt prietenii”, a declarat, la România TV, Gabriela Firea, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Gabriela Firea spune că informațiile prezentate de Nicușor Dan sunt false

Miercuri, Nicușor Dan a prezentat o organigramă a Primăriei București, prin care a dorit să arate că actualul primar al Capitalei  și-a angajat rudele și prietenii în interiorul instituției. Ca replică, Gabriela Firea a transmis că mulți dintre cei indicați fie nu mai lucrează în Primărie, fie au fost angajați de cei care au condus înaintea sa primăria.

Aceasta a ținut să sublinieze că prezentarea principalului său contracandidat este una eronată, deși cel care este șef al campaniei deputatului care a condus USR este nimeni altul decât soțul Simonei Gherghe, Răzvan Săndulescu, vedeta de la Antena 1 care i-a fost domnișoară de onoare la nunta cu Florentin Pandele.

Revista Presei