Gabriela Firea șochează! Atac dur la adresa Simonei Gherghe! Cine este șeful de campanie al lui Nicușor Dan

18 sept. 2020
Gabriela Firea șochează! Atac dur la adresa Simonei Gherghe! Cine este șeful de campanie al lui Nicușor Dan

Surprize, surprize. Gabriela Firea a dezvăluit cine este șeful de campanie al lui Nicușor Dan, iar numele este o surpriză totală. Este vorba despre consultantul politic Răzvan Săndulescu, soțul Simonei Gherghe. Actualul primar al Capitalei și-a taxat finuț, dar dur fosta colegă de televiziune, după ce aceasta ar fi permis să fie folosite în strategia electorală anumite informații sensibile.

”Da, cel care e șeful campaniei lui Nicușor Dan este soțul Simonei Gherghe, fosta mea domnișoară de onoare de la nunta cu Florentin Pandele. A spus lucruri neadevărate despre Monica Capatos, soția lui Dan Capatos. Ea este prietenă și a Simonei Gherghe, nu doar a mea. Ei știu și cine sunt nașii și cine ne sunt prietenii”, a declarat, la România TV, Gabriela Firea, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Gabriela Firea spune că informațiile prezentate de Nicușor Dan sunt false

Miercuri, Nicușor Dan a prezentat o organigramă a Primăriei București, prin care a dorit să arate că actualul primar al Capitalei  și-a angajat rudele și prietenii în interiorul instituției. Ca replică, Gabriela Firea a transmis că mulți dintre cei indicați fie nu mai lucrează în Primărie, fie au fost angajați de cei care au condus înaintea sa primăria.

Aceasta a ținut să sublinieze că prezentarea principalului său contracandidat este una eronată, deși cel care este șef al campaniei deputatului care a condus USR este nimeni altul decât soțul Simonei Gherghe, Răzvan Săndulescu, vedeta de la Antena 1 care i-a fost domnișoară de onoare la nunta cu Florentin Pandele.