Gafă uriașă pentru Andra la Românii au Talent! Pro tv nu a șters imaginile, iar artista s-a făcut de râs! I-a rugat să nu se dea pe post

16 feb. 2020
Gafă uriașă pentru Andra la Românii au Talent! Pro tv nu a șters imaginile, iar artista s-a făcut de râs! I-a rugat să nu se dea pe post

Românii au talent continuă să fie cea mai urmărită emisiune din România, iar producătorii reușesc de fiecare dată să vină cu elemente care să atragă atenția publicului. Din decor nu lipsesc nici gafele juraților. De data aceasta, victimă a căzut chiar Andra, care a făcut o declarație care a stârnit hohote de râs.

Artista a spus apoi că este jenată de cuvintele sale și că speră că acest moment să fie tăiat la montaj. Doar că acest lucru nu s-a întâmplat, iar la Pro Tv s-a difuzat exact ce a spus Andra.

Replica memorabilă a Andrei

”Este un bărbat care nimerește toate găurile”, a spus jurata de la Românii au Talent. Ulterior, aceasta a realizat că vor fi interpretate cuvintele ei și vor căpăta o conotație erotică.

Ea s-a referit de fapt la concurentul Florian Kohler, care loocuiește în Las Vegas, dar este originar din Franța. Acesta a prezentat un număr cu biliard, marea sa pasiune. Numărul său a fost unul savuros, iar în joc au intrat – fără a fi nimic premediat – Smiley, Pavel Bartoș și chiar unul dintre jurați, Mihai Petre. Lăudându-i prestația, în culise, Andra a ”scos”, fără să celebra replică.

Artista a menționat că speră ca totuși producătorii să taie la montaj replica, dar acest lucru nu s-a întâmplat, chiar dacă apoi ea a încercat să-și îndrepte discursul. Gafa Andrei a stârnit hohote de râs din sală, dar și din spatele micilor ecrane.