“Game of Thrones” a intrat în Cartea Recordurilor ca cel mai urmărit serial din lume. Ce alte două seriale completează topul

de:
07 mart. 2021
“Game of Thrones” a intrat în Cartea Recordurilor ca cel mai urmărit serial din lume. Ce alte două seriale completează topul
Game of Thrones, cel mai urmărit serial din lume

O nouă reușită pentru unul dintre cele mai cunoscute seriale din lume. A reușit să intre în cartea recordurilor, ocupând titlul de cel mai longeviv și cel mai urmărit serial din întreaga lume.

“Game of Thrones” este din nou în centrul atenției. Serialul produs de HBO a devenit deținătorul recordul Guiness, arată The Guinness World Records 2021 Edition”. Pe lângă ””Game of Thrones”, serialele ”Stranger Things” și ”SpongeBob Squarepants” au fost și ele pe listă, notează tvtechnology.com.

Game of Thrones a ajuns în cartea recordurilor 

Cea mai recentă ediție a înregistrărilor mondiale Guinness acoperă peisajul TV din 2019, identificând cele mai solicitate seriale TV din mai multe categorii, iar serialul fenomen „Game of Thrones/ Urzeala Tronurilor”  este primul pe listă.

Un lucru important de știtu este că ”Game of Thrones/ Urzeala Tronurilor” a ajuns în Cartea Recordurilor la categoria ”Cea mai longevivă dramă de televiziune difuzată simultan pe mai multe canale media”, record pe care producția l-a depășit în 2015.

La acel moment, un singur episod a fost difuzat în același timp în 173 de țări.

Trei premii consecutive

Premiul a fost ridicat de actrița Maisie Williams, care o interpretează pe Arya Stark în serialul HBO, declarându-se încântată să vadă serialul depășind un record mondial, scrie The Independent.

Pe lângă faptul că a intrat în cartea recordurilor în 2015 și a câștigat recordul Guiness în acest an, serialul fenomen a fost numit, tot în 2015, cel mai piratat show de televiziune.

Înainte de intrarea pe piață a acestuia, recordul pentru ”Cea mai longevivă dramă de televiziune difuzată simultan pe mai multe canale media” era deținut de serialul ”CSI”, care a reușit și el la rândul său să fie difuzat, însă doar două țări în același timp.

Spre deosebire de alte seriale, Urzeala Tronurilor” are parte de o bază de fani masivă în toată lumea care au rămas