George Burcea e distrus! Andreea Bălan i-a dat lovitura fatală: Va ajunge pe drumuri

george-burcea-ar-fi-parasit-caminul-conjugal-divorteaza-de-andreea-balan_size24

George Burcea e distrus! Andreea Bălan i-a dat lovitura fatală după greșelile actorului care au dus la distrugerea căsniciei. Se pare că Burcea va ajunge pe drumuri.

Andreea Bălan, lovitura fatală pentru soțul ei

Andreea Bălan își ia revanșa cu vârf și îndesat în fața lui George Burcea. Căsnicia celor doi e aproape coproisă după ultimele greșeli ale lui George.

Cu inima frântă, dar cu conturile pline. Așa va rămâne Andreea Bălan după această căsătorie. În cazul unui divorț, Andreea Bălan ar rămâne cu o avere, iar actorul cu nimic. Cum s-a ajuns la o asemenea situație?

Andreea Bălan și George Burcea au încheiat un contract prenupțial. În urma unui potențial divorț, ea rămâne cu o avere colosală, de un milion de euro, în timp ce el nu ar rămâne cu nimic.

Prin intermediul contractului prenupțial, ea ar rămâne cu avuția sa, în timp ce el pleacă precum a venit, fără bani.

În urma unui divorț, Andreea Bălan ar rămâne cu o casă în valoare de 500 de mii de euro, un apartament de 100 de mii de euro, un alt apartament de 90 de mii de euro, ambele în zone foarte bune, trei mașini de lux, iar lista nu se termină aici, conform spynews.ro.

Andreea Bălan nu se oprește aici și recent a făcut un anunț pe Facebook, potrivit căruia se pregătește să lanseze o nouă piesă, în plin conflict cu George Burcea.

”În perioadă următoare voi să lansă piese despre mine, despre voi, despre viață, despre încercările la care ne supune viață, despre greșeli, iubire și suferința, dar și despre puterea de a merge mai departe orice ar fi”, a scris artista pe Facebook.

Revista Presei