George Burcea e distrus! Vestea care-l dărâmă pe soțul Andreei Bălan: E de neimaginat ce s-a aflat

Veștile crunte vin una după alta pentru soțul Andreei Bălan. Actorul este pur și simplu distrus. Ultimul zvon îl dărâmă pur și simplu. Este de neimaginat ce s-a aflat.

Veste cruntă pentru soțul Andreei Bălan

Veste cruntă primită de soțul Andreei Bălan. Aproape sigur de faptul că artista va divorța de el din cauza problemelor cu drogurile, George Burcea mai primește o lovitură.

Tatăl acestuia a făcut dezvăluiri șocante. Socrul cântăreței Andreea Bălan spune că George s-ar putea să nu fie copilul său.

Nelu Burcea și-a amintit că mama lui George l-a înșelat în perioada în care a rămas gravidă, iar tatăl adevărat al actorului căsătorit cu solista de la Andre ar putea fi un șofer de TIR.

Nu e prima oară când Nelu Burcea face declarații șocante. Zilele trecute bărbatul susținea că știa că George se droghează, după ce acesta a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan.

„Nu sunt sigur că George este copilul meu. Pe când era gravidă cu el, mama lui m-a înșelat cu doi bărbați. Unul dintre ei a fost sofer pe tir, iar celalalt chiar nașul copilului meu cel mare. Da, ați înțeles bine”, a declarat Burcea, conform impact.ro.

Dar asta nu e tot. Tatăl lui Burcea a continuat seria dezvăluirilor. „I-a prins nașa în casă. Desigur, Georgel nu are nicio vină. Nu știam de infidelitate în momentul în care s-a născut băiatul. Am aflat mai târziu, chiar de la nașa. Din cauza soției am stricat multe relații de prietenie și de familie”, a completat Nelu Burcea.

Tatăl lui George a mai spus că fosta sa parteneră era damă de companie în Turcia.

Relația dintre actor și Andreea Bălan s-a stricat din cauza viciilor tânărului de 32 de ani. Zvonurile despre despărțirea dintre cei doi, care au două fetițe împreună încep să prindă contur.

Loading...

Revista Presei