George Burcea, gest impresionant după ce Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital. Artista se teme de un nou stop cardiac

andreea-balan-burcea

Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital în noaptea de 1 spre 2 noiembrie, după ce a acuzat dureri abdominale grave. 

Medicii au programat-o pentru operație, aceasta fiind la doar un pas de septicemie.

”Andreea se află internată acum, starea ei este stabilă. Dar este obligatoriu să facă o intervenție chirurgicală, ce va avea loc cel mai probabil în cursul zilei de mâine. Este ok, a trecut printr-o intervenție mult mai dificilă anul trecut”, a declarat un apropiat al vedeti, pentru cancan.ro.

Problema este că Andreea Bălan nu are amintiri prea plăcute de la ultima intervenție chirurgicală. Anul trecut, la nașterea celui de-al doilea copil, Andreea Bălan a intrat în stop cardiac, cât timp se afla sub anestezie.

O nouă anestezie, la o persoană cu trecutul medical al artistei, reprezintă un motiv de îngrijorare iar Andreea Bălan știe asta.

Apropiații Andreei Bălan excludeau o nouă operație

„Mama ei este la spital cu ea. Andreea este foarte speriată, se teme foarte tare de o posibilă operație pentru că ar trebui să o anestezieze. Știti că la ultima anestezie, când a născut-o pe mezină, a intrat în stop cardiac.

Este normal să îi fie teamă, să fi rămas cu sechele. Are o teamă în suflet numai când pune piciorul în spital. Încearcă să fie puternică. Rămâne de văzut care este diagnosticul final al medicilor, dacă a fost o simplă ocluzie intestinală, ori dacă problema este mai serioasă.

Operația rămâne varianta cea mai severă, zic medicii. Ei nici măcar nu o iau în calcul, pentru că, este adevărat, riscul de stop cardiac pe masa de operație este foarte mare la ea”, declaraseră surse apropiate Andreei Bălan, potrivit Impact.ro., până ce doctorii să îi spună artistei că trebuie să fie operată.

George Burcea, aproape de fosta sa soție 

George Burcea a lăsat deoparte toate scandalurile din ultima perioadă cu mama copiilor săi și a făcut eforturi să își manifeste sprijinul pentru aceasta, într-o perioadă atât de complicată pentru ea, au declarat aceleași surse.

Revista Presei