George Burcea nu se mai ascunde! De ce consumă droguri. Actorul a mărturisit totul

de: Ana Toma
02 nov. 2020
George Burcea nu se mai ascunde! De ce consumă droguri. Actorul a mărturisit totul

George Burcea nu se mai ascunde. După luni de zile de la despărțirea de la Andreea Bălan, actorul dă cărțile pe față și vorbește deschis despre perioada în care a fost surprins consumând droguri, la volan.

Episodul în care George Burcea a fost surprins drogat la volan, a șocat întreaga țară. Mai grav e că, potrivit actorului, Andreea Bălan a fost cea care a alertat poliția și a trimis-o pe urmele lui.

După luni de zile de le nefericitul incident, George Burcea a dat cărțile pe față. Actorul a mărturisit într-un interviu acordat pentru Ok! Magazine motivul pentru care a consumat droguri în acea seară, dar și modul în care a fost prins de poliție.

”Da, am avut un moment în care eram destul de pierdut emoţional din cauza problemelor de acasă, dar de acolo şi până la dependenţă, cum a scris presa, e cale lungă. Poliţia ştia acest lucru de la Andreea, nu că m-ar fi filat, cum s-a scris de nenumărate ori.

Punctul culminant al separării a fost anul trecut, când încercând să fac această carte, mi s-a spus că proiectele mele sunt de rahat, mici şi nesemnificative, iar ale ei sunt de 50 de ori mai mari decât ale mele. Atunci ştiam că de acolo şi până la despărţire nu mai este decât un pas de pitic”, a declarat George pentru OK! Magazine!

Andreea Bălan a chemat poliția

Actorul a mai povestit că nu a fost niciodată o pesoană violentă, iar Andreea Bălan a chemat poliția doar pentru că își dorea să aibe un plus la custodia fetițelor. Burcea a mai adăugat că la acel moment se știa deja că nu mai există șanse de împăcare, iar artista era și ea conștientă de acest aspect, așa că a făcut totul în favoarea ei.

”Nu am fost niciodată violent, dar ea a chemat poliţia pentru a putea avea în procesul de custodie un avantaj. O doamnă, Mădălina, prietenă bună cu Andreea, a sfătuit-o să facă aceste lucruri. Şi nu vorbesc de pe surse, pot demonstra asta. Comportamentul meu era generat de ceea ce se întâmpla între noi, nu de substanţe consumate, lipsit de acasă şi alte bălării care au apărut în presă”, a mai spus George Burcea.