George Burcea, reacţie incredibilă după ce a aflat că nu primeşte nimic după divorţ! Andreea Bălan nu se aştepta la asta FOTO

Scandalul din ultimea perioadă dintre Andreea Bălan și George Burcea a luat lumea prin surprindere. Relaţia lor a ajuns să se deterioreze complet în ultimele luni şi cei doi sunt la un pas de divorţ. Din ultimele informaţii se pare că artista şi actorul au semnat un acord prenupţial înainte să se căsătorească, motiv pentru care artista va rămâne cu toată averea cuplului, în timp ce George nu va primi nimic sau foarte puţin. 

Prima reacţie a lui Burcea după scandal

Înainte să se căsătorească, cuplul a semnat un acord prenupțial care stipulează că Andreea Bălan ar rămâne cu absolut tot ce deține în cazul unui divorţ. Astfel, toată averea strânsă de artistă de-a lungul carierei nu se va împărţi cu actorul, chiar dacă cei doi vor merge pe drumuri separate. După ce au apărut informaţii despre averea artistei Andreea Bălan, George Burcea a avut o primă reacție incredibilă. Acesta a vrut să demonstreze că rămâne în continuare un tată bun, chiar dacă nu se mai înţelege cu mama copiilor lui. Actorul a vrut să le arăte fanilor ce tată bun este și a postat pe contul său de instagram mai multe imagini cu copiii săi. Fanii au reacționat imediat şi au oferit mii de comentarii şi aprecieri iniţiativa bărbatului.

Ce se întâmplă cu costodia celor două fetiţe

Chiar dacă încearcă să pară un tată perfect, din ultimele informaţii se pare că actorul nu va putea obține custodia celor două fete pe care le are împreună cu artista Andreea Bălan. Cea din urmă pare să deţină drepturi depline asupra Ellei și Clarei, mai ales după ce soțul a fost prins drogat la volan, găsindu-se cocaină în corpul său, în timpului unui control al Poliției Rutiere din Capitală.

Loading...

Revista Presei