George Burcea șterge pe jos cu Andreea Bălan! Bărbații pe care aceasta vrea să-i transforme în iubiții ei. Nume neașteptate

andreea-balan-burcea

Războiul dintre Andreea Bălan și George Burcea pare a fi unul pe termen lung. Cei doi își aruncă acuzații dure și nu trece o zi fără să apară un nou scandal în spațiul public. În ultima perioadă, actorul a tot transmis informații pe surse, în timp ce artista și-a asumat orice acțiune.

Like-ul pe care Andreea i l-a dat fostului iubit Keo a aprins mult spiritele. Misty a luat foc și de aici doar un pas până la un circ de zile mari, din care evident, nu putea lipsi George Burcea. Printr-un apropiat, acesta a transmis presei că el se aștepta ca fosta lui parteneră de viață să înceapă să-și caute toți foștii iubiți pentru a-i readuce în viața ei. Keo a fost doar primul nume.

„George este cât se poate de împăcat cu decizia lui și chiar își dorește ca Andreea să își refacă viața alături de un alt bărbat, în speranța că așa se va liniști. Se aștepta ca ea să înceapă să reia legătura cu foștii iubiți sau să apară personaje noi în peisaj. Adică se aștepta să facă ceva prin care să încerce să îi stârnească gelozia, însă nu este cazul. Din contră, chiar i se pare deplasat faptul că Andreea a băgat ceartă între Keo și Misty”, au declarat surse apropiapte lui Burcea, pentru playtech.ro.

Câți iubiți a avut Andreea Bălan

După despărțirea de Keo, Andreea s-a refugiat în brațele unui american, cu care nu a avut o relație foarte lungă, dar care a ajutat-o psihologic să treacă peste momentele dificile de atunci.

”Am avut noroc (n.r. – în dragoste). Când ai o relație vreme de opt ani se numește că ai noroc. Altele până la vârsta mea au schimbat 30 de relații. Am fost doi ani în facultate cu u bărbat, am mai avut o relație de un an cu un bărbat extraordinar, cu care am călătorit în toată lumea și care mi-a împărtășit pasiunea. Și pe care am avut mare noroc să îl găsesc la scurt timp după ce am încheiat relația de lungă durată cu Keo.

Într-adevăr, s-a scris despre mine prin ziare că am acut ghinion în dragoste. Dar a fost un noroc să am o relație de opt ani în ziua de azi, la ce tentații sunt și la cel nivel am fost și eu și el. Tot noroc a fost să-mi găsesc pe cineva la doar 2, 3 luni de la despărțire, după acel eșec, după acea mică depresie. Sunt convinsă că în următoarea perioadă voi găsi pe cineva exact așa cum îmi doresc”, spunea Andreea Bălan înainte ca George Burcea să devină iubitul și soțul ei.

Cei doi sunt în continuare căsătoriți din punct de vedere legal.

Revista Presei