George Burcea, umilit la „Ferma”? Cât câștigă fostul soț al Andreei Bălan?

george burcea

George Burcea este una dintre cele 16 vedete care au acceptat provocarea de a participa la noul sezon din emsiiunea „Ferma”. 

După mai multe luni de inactivitate, noul contract pare să reprezinte o adevărată gură de oxigen pentru actor. CU toate acestea, el se numără printre participanții ”low cost” ai emisiunii de la PRO TV.

„Chiar dacă noul contract pe care l-a ”bifat” este ca o gură de oxigen, după lunga perioadă de inactivitate în care singurul venit a fost ajutorul de la stat, George Burcea nu pare să aibă noroc la bani. Fostul soț al Andreei Bălan pare că se numără printre vedetele ”low-cost” care au fost antamate pentrul noul sezon al show-ului ”Ferma”.

Potrivit unor surse citate de Cancan.ro, George Burcea s-ar alege cu o sumă mult mai mică în comparație cu colegii lui de ”suferință”. Actorul ar câștiga în urma participării în renumita emisiune de la PRO TV aproximativ 800 de euro, pentru fiecare săptămână pe care o petrece în ”Fermă”.

La scurt timp după ce au început filmările noului sezon al emisiunii ”Ferma”, Andreea Bălan ar fi cerut producătorilor să-l scoată pe George Burcea din competiție. Motivul cererii pare să fie de-a dreptul halucinant.

Cântăreața ar fi primit recent cadou o vacanță peste hotare, unde ar intenționa să plece cu noul iubit, dar și cu cele două fetițe ale sale. Doar că Andreea Bălan ar avea nevoie și de semnătura lui George Burcea pentru a-și scoate fetele din țară. Cum actorul este puțin ”prins” în următoarea perioadă, Andreea Bălan ar fi încercat pe toate căile să ajungă la soțul cu care se află în divorț pentru obținerea semnăturii mult dorite,” noteaza cancan.ro.

Revista Presei