Gest incredibil al Biancăi Drăgușanu! Condiția pusă lui Alex Bodi. Asta nu e relație

bianca dragusanu

Gest incredibil al Biancăi Drăgușanu la câteva săptămâni după divorț. Vedeta este dispusă să-i mai dea o șansă lui Alex Bodi, dar nu oricum. I-a pus o condiție incredibilă pentru a se împăca.

Gest incredibil al Biancă Drăgușanu

Răsturnare de situație în scandalul momentului din lumea mondenă autohtonă. Au trecut doar două săptămâni de când Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au decis să divorțeze. Acum, blonda e dispusă să-i mai acorde o șansă afaceristului.

Au fost valuri de acuzații în public, legate de infidelitate, violență domestică. După două săptămâni, cei doi nu au mai putut rezista unul fără celalălt. Își mai acordă o șansă, dar nu oricum.

Bianca Drăgușanu pare dispusă să renunțe și la acțiunea din instanță, unde a depus o cerere de emitere a unui ordin de protecție. ”Vrea să se împace cu Alex. Cred că amândoi merită o a doua șansă pentru că sentimentele dintre ei au fost puternice.

Cred că Bianca o să renunțe și la proces. Cu siguranță așa o să se întâmple dacă se împacă”, a declarat o apropiată a vedetei, conform cancan.ro.

Singura condiție pe care Bianca a impus-o pentru a accepta împăcarea cu fostul soț a fost aceea de a semna un contract de confidențialitate. Conform acestuia, indiferent de discuții sau certuri, niciunul nu are voie să vorbească în public despre celălalt. Cel care greșește în relație trebuie să plătească.

Alex Bodi a fost acuzat că ar avea o relație extraconjugală cu Daria Radionova. La scurt timp după ce s-a încheiat divorțul cu Bianca Drăgușanu, s-a spus despre Alex Bodi că s-a mutat în Londra împreună cu Daria Radionova, o afaceristă extravagantă, cu origini moldovenești.

Revista Presei