Gest incredibil al lui Ilie Năstase! Cum și-a cucerit definitiv soția: Cadou de sute de mii de euro

15 ian. 2020
Gest incredibil al lui Ilie Năstase! Cum și-a cucerit definitiv soția: Cadou de sute de mii de euro

Unele femei sunt de-a dreptul norocoase. Printre acestea, se află și cea de-a cincea soție a lui Ilie Năstase. Legendarul jucător de tenis a făcut un gest incredibil pentru soția lui. I-a oferit un cadou de sute de mii de euro cu care a cucerit-o definitiv.

Ilie Năstase, cadou fabulos pentru soție

Legendarul fost mare sportiv i-a oferit totul celei de-a cincea sa soții. Ultimul cadou este însă de-a dreptul fabulos. Ioana, cea de-a cincea soție a lui Nasty, a avut parte de surpriza vieții. Dacă în urmă cu puțin timp cei doi erau aproape de divorț, se pare că totul a luat î întorsătură neașteptată.

Cei doi se iubesc ca-n prima zi și au decis să se căsătorească religios, asta deși fostul sportiv a călcat strâmb și de data aceasta. Ioana a fost indulgentă și l-a iertat. Cei doi au trecut peste momentul acela și se bucură din nou de tot ce înseamnă iubirea.

Ba mai mult, surse apropiate celor doi spun că Nasty i-ar fi făcut un cadou foarte scump. Este vorba de o clinică medicală. Ioana l-ar fi convins pe Ilie Năstase să investească în această clinică, dar nu singur, ci în parteneriat cu un medic generalist, prietenă de-a Ioanei. Cele două va deschide o clinică în Capitală, cu dotări la nivel înalt.

Au închiriat deja un spaţiu şi urmează să aducă aparatura necesară şi personal calificat. Prietena Ioanei vine din Turcia, unde cei doi îndrăgostiți și-au petrecut cea mai mare parte a vacanței de anul trecut. Cadoul lui Năstase s-a materializat după mai multe vizite şi discuţii. Au închiriat o vilă în Dorobanţi şi urmează să aducă aparatura și personalul medical. ”În noiembrie eu şi prietena mea am început să discutăm mai în serios despre acest proiect.

Ea este medic generalist la American Hospital, o renumită clinică din Turcia, dar are şi putere decizională acolo, aşa că am hotărât să deschidem în Bucureşti o clinică unde oamenii vor găsi de la oncologie, până la estetică şi vom avea medici atât din Turcia, cât şi din România. La începutul lunii decembrie am închiriat deja o vilă în zona Dorobanţi, vom aduce aparatura din America, însă va mai dura puţin până vom deschide pentru că ne ocupăm de acte”, a declarat Ioana Simion, citată de playtech.ro.